Mobilease is het eerste leasingbedrijf dat deze formule aanbiedt: “Voor ons is het bijzonder belangrijk dat we oplossingen brengen die echt het verschil kunnen maken voor de klant. Voor veel mensen is tijd een kostbaar goed. Daarom hebben we deze dienst bedacht”, verklaart Mobilease.

Uit een recente studie is gebleken dat een werknemer met een bedrijfswagen elk jaar gemiddeld 10 uur verliest aan verplaatsingen om de banden te laten wisselen of een onderhoud of herstelling te laten uitvoeren. Door die ritten toe te vertrouwen aan (betaalbare) privéchauffeurs kan u deze kosten met 40 tot 50 procent verlagen.

Mobilease biedt de diensten van Get Driven bovenop het huurcontract aan. U bepaalt dus zelf of deze dienst voor uw onderneming een toegevoegde waarde vormt.

Get Driven richt zich op professionele verplaatsingen en op ritten die met alcohol te maken hebben. Denk aan ondernemers en managers die in de wagen willen blijven werken, of aan mensen die na een avondje uit naar huis willen worden gebracht. Get Driven heeft ook een nieuw prijsmodel gelanceerd voor concessies en leasebedrijven.

Geeft u het stuur van uw bedrijfswagen toch liever niet af aan een onbekende? Get Driven werkt enkel met betrouwbare en ervaren bestuurders.