Shell ziet stroom als een belangrijk alternatief voor de toekomst en heeft de afgelopen jaren een aantal investeringen gedaan om dat kracht bij te zetten. Voorbeelden hiervan zijn de overname van de NewMotion Group, een dochteronderneming van Shell en een van de grootste Europese aanbieders van oplaadpunten, haar partnerschap met Ionity* en de ontwikkeling van haar eigen netwerk van oplaadpunten (Shell Recharge), dat nog steeds wordt uitgebreid.

De Network Fleet Card biedt u het grootste netwerk van elektrische oplaadpunten in Europa!

Vandaag biedt Shell haar klanten een totaaloplossing die 100% aan hun oplaadbehoeften voldoet –  onderweg, op kantoor en thuis – dankzij één enkele kaart die toegang geeft tot het volledige NewMotion-netwerk, d.w.z. meer dan 9.000 oplaadpunten in België en ongeveer 200.000 oplaadpunten in Europa. Om het wagenpark van thermische en elektrische voertuigen gemakkelijk te beheren, zorgt de Network Fleet Card voor één enkele factuur en biedt hij Fleet Managers een platform aan waar zij al de verbruiken kunnen opvolgen en analyseren. Kortom: één kaart, één factuur en een uitgebreid netwerk!

Apps die het leven van chauffeurs makkelijker maken

De Shell Recharge App maakt het voor bestuurders gemakkelijk om openbare oplaadpunten in hun buurt en op hun route te vinden. Zij kunnen ook de beschikbaarheid en het oplaadvermogen van de oplaadpunten in real time zien, evenals de oplaadgeschiedenis. Wanneer een in de voorkeuren aangegeven oplaadpunten opnieuw beschikbaar is, stuurt de App een bericht naar de gebruiker en geeft zij een overzicht van de oplaadsessies en de kosten van het opladen. De Network Fleet App leidt bestuurders naar het dichtstbijzijnde NFC-netwerkstation en geeft aan of het station over AdBlue beschikt, CNG-pompen of een Shop heeft.

Voor meer informatie kunt u terecht op Energie en milieu – Network Fleet Card

 

*Ionity: een gemeenschappelijke onderneming van BMW Group, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group, Mercedes Benz AG en Volkswagen Group met Audi en Porsche