Wapen tegen stress

Volgens zijn ontwikkelaars is de NAV+ het meest intelligente en complete geconnecteerde toestel voor in de auto van het moment. Het hoofddoel van deze extreem geconnecteerde navigatiehulp is om je op een meer comfortabele manier op weg te helpen en elke vorm van stress weg te nemen die zou ontstaan door files die je te laat op het werk, een afspraak of de luchthaven zouden doen aankomen.

Deze Coyote werkt met Here, de specialist in permanent bijgewerkte digitale kaarten met bovendien Points of Interest zoals hotels, restaurants en dergelijke meer. In functie van het verkeer op de weg berekent hij de beste route en de slimste alternatieve wegen. De kaarten worden in 3D weergegeven. Naast al deze diensten biedt NAV+ nog een “Lane Assist”, die alle twijfel wegneemt wanneer je van rijstrook moet veranderen.

 

En dat is niet alles

Over afzienbare tijd zullen de diensten van dit nieuwe toestel worden uitgebreid via updates. We denken dan vooral aan het opsnorren van beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van je bestemming. Voor elke gesuggereerde parking kan NAV+ je de openingsuren, prijzen en het aantal vrije plaatsen aangeven. Naast die nieuwigheden en de gebruikelijke functies zoals de live-waarschuwingen die alle vorige Coyotes te bieden hadden zullen toekomstige updates de diensten van deze nieuwe assistent met zijn 5,5 duim groot scherm nog komen uitbreiden.

 

Goed om weten

 

Vandaag telt Coyote in België 1.235.000 abonnees. In één auto op zes zit een toestel van Coyote. Dat verklaart waarom er zoveel waarschuwingen van alle slag in het systeem zitten. Volgens de Belgische vertegenwoordigers sturen de Coyote-gebruikers de community elk jaar 4 miljoen waarschuwingen door.

Het systeem is zo populair dat het een partner is geworden voor het Perex-verkeerscentrum van het Waalse Gewest en van de Federale Politie, die het gebruikt om te waarschuwen voor zware ongevallen, spookrijders, dieren op de weg enzovoort.

Prijs: 379 euro incl. btw + 1 maand gratis gebruik, of 12 euro per maand.