Toolbox

Nieuwe Sales & Marketing organisatie bij Opel Belgium

Met als doel de efficiëntie van de Sales & Marketing organisatie te optimaliseren, introduceert Opel Belgium een nieuwe structuur. Deze nieuwe structuur heeft vooral invloed op de verkoops- en marketing afdeling die zich vanaf nu zal toespitsen op drie pijlers vertegenwoordigd door de departementen Sales, B2B en Marketing. De verantwoordelijke van elk van deze drie departementen zal rechtstreeks rapporteren aan Sarah Timmermans, Managing Director Opel Belgium.

Sam Vilain, Sales Director, krijgt uitgebreide bevoegdheden op het vlak van de professionalisering van de distributie en meer in het bijzonder de conversie ratio van de verkopen aan het netwerk evenals de opvolging van de verkoopscampagnes en de leads die zij opleveren.

Guy Van Gaever start bij Opel Belgium en komt aan het hoofd van het vernieuwde B2B departement.  Dit B2B departement zal zich concentreren op drie domeinen, de Fleet, de Remarketing en de Commerciële Voertuigen.

Bert Vangramberen, behoudt zijn eerdere verantwoordelijkheden aan het hoofd van de Marketing afdeling en zal zich verder toespitsen op de intensivering van de digitalisering.

De introductie van deze nieuwe structuur met de hergroepering van de Sales en Marketing activiteiten heeft als doel om Opel Belgium in de gelegenheid te stellen om nog beter tegemoet te kunnen komen aan de verwachtingen van het distributienetwerk en zijn klanten.

Toon meer nieuwsjes