Dhr. Donck is nieuw bij Nissan. Hij is verantwoordelijk voor de verkoopvolumes via de Belgische en Luxemburgse dealerorganisaties. “Dit is absoluut een prachtige uitdaging die bovendien perfect in het verlengde ligt van mijn vorige functies”, aldus Dhr. Donck.

Vernieuwingsslag
Hij vervolgt: “Nissan groeit hard, dit jaar werd de 100% elektrische LEAF helemaal vernieuwd. Tevens komt er op de Micra, Qashqai en X-Trail een volledig nieuw motorenaanbod. Daarnaast introduceert Nissan een nieuwe Retail Environment waar de positie van de klant in het bijzonder centraal staat. We zitten hiermee midden in een vernieuwingsslag van het merk en de organisatie – een hoofdstuk waar ik me volledig op wil richten. Dit is voor mij als nieuwe Sales Director het moment om verder te bouwen op het fundament met als doel solide verkoopresultaten en een blijvend positief rendement. Dit gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met de dealerorganisatie.”

Uitgebreide ervaring
Voordat hij bij Nissan Belux in dienst trad, heeft dhr. Donck ruime ervaring opgedaan binnen de automotive sector op importeursniveau.

In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Richard Tougeron, Country Director Nissan Belux.