De Business Mobility Awards is een jaarlijkse award die wordt uitgereikt door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, in samenwerking met Agoria, Prebes en de Vlaamse Overheid. De awards worden uitgereikt aan bedrijven die zich inzetten voor duurzame en veilige mobiliteit, dit door hun groene mobiliteitsbeleid of door hun innovatieve technologie.

Olympus Mobility werd uitgekozen omwille van de vooruitstrevendheid van hun ‘Mobility as a Service’-platform dat al meer dan 200.000 gebruikers telt.. Met de Olympus-app bieden zij een gebruiksvriendelijke oplossing aan organisaties die willen inzetten op een modern en duurzaam mobiliteitsbeleid. Het unieke is dat de app één toegang biedt tot alle mobiliteit, waardoor werknemers zich moeiteloos kunnen verplaatsen met het openbaar vervoer en andere vervoersmodi. Overigens bespaart de app hen ook tijd en geld door administratieve taken zoals fietskm- of thuiswerkregistratie gemakkelijker te maken.

Naast Olympus Mobility won ook AZ Maria Middelares een award voor de ontwikkeling van hun zelfrijdende shuttle. Deze autonome shuttle haalt bezoekers op aan de dichtstbijzijnde openbaarvervoershalte en brengt hen ook terug.