De nieuwe site link2fleet forum & awards, die voortaan volledig geïntegreerd is in de website van link2fleet.be, kiest voor een vereenvoudigde en aangename manier van navigeren via duidelijk geïdentificeerde menu’s. U zult in de verschillende rubrieken niet alleen de nieuwe concepten van onze evenementen kunnen ontdekken, maar u kunt er zich met een paar clicks ook inschrijven voor deze evenementen.

U kunt er ook kennismaken met het concept achter onze blue run, die voor het eerst georganiseerd wordt in de marge van de link2fleet forum & awards. De blue run is een leuke uitdaging tussen vlootbeheerders waarmee u, op twee uur tijd, een maximum aan mobiliteitsoplossingen kunt ontdekken om u mee te verplaatsen in Brussel. Het winnende team zal worden bekroond met de titel van Mobility Hero.

 

Een newsfeed zoal op Facebook

Het permanente menu rechts op uw scherm biedt u op een paar seconden tijd toegang tot de meest recente informatie die in de verschillende rubrieken van onze website werd gepubliceerd, een beetje zoals u dat ook op sociale netwerken ziet. Een nieuwe spreker die bevestigde voor het forum, een nieuwe partner voor de blue run, een nieuwe fotogalerij: u vindt het allemaal hier terug. U hebt dus altijd een duidelijk overzicht van de nieuwste informatie sinds uw vorige bezoek.

Genoeg tijd verloren dus, afspraak op www.link2fleet.com/forumawards om er kennis te maken met alle deze nieuwigheden en u nu al in te schrijven voor ons evenement op 5 juni van dit jaar in Hall 10 van Brussels Expo.