SHELL – JLR – FevMars2019

Ontdek de nieuwe site link2fleet forum & awards

We hadden het al aangekondigd: dit jaar staat voor de link2fleet forum & awards een belangrijke evolutie op de agenda. Zo zal het concept van het forum volledig worden omgegooid en is er de eerste editie van de blue run die vlootbeheerders een maximum aan mobiliteitsoplossingen laat ontdekken aan de hand van een ludiek spel. En bij een hertekend evenement, hoort als vanzelfsprekend een nieuwe website.

De nieuwe site link2fleet forum & awards, die voortaan volledig geïntegreerd is in de website van link2fleet.be, kiest voor een vereenvoudigde en aangename manier van navigeren via duidelijk geïdentificeerde menu’s. U zult in de verschillende rubrieken niet alleen de nieuwe concepten van onze evenementen kunnen ontdekken, maar u kunt er zich met een paar clicks ook inschrijven voor deze evenementen.

U kunt er ook kennismaken met het concept achter onze blue run, die voor het eerst georganiseerd wordt in de marge van de link2fleet forum & awards. De blue run is een leuke uitdaging tussen vlootbeheerders waarmee u, op twee uur tijd, een maximum aan mobiliteitsoplossingen kunt ontdekken om u mee te verplaatsen in Brussel. Het winnende team zal worden bekroond met de titel van Mobility Hero.

 

Een newsfeed zoal op Facebook

Het permanente menu rechts op uw scherm biedt u op een paar seconden tijd toegang tot de meest recente informatie die in de verschillende rubrieken van onze website werd gepubliceerd, een beetje zoals u dat ook op sociale netwerken ziet. Een nieuwe spreker die bevestigde voor het forum, een nieuwe partner voor de blue run, een nieuwe fotogalerij: u vindt het allemaal hier terug. U hebt dus altijd een duidelijk overzicht van de nieuwste informatie sinds uw vorige bezoek.

Genoeg tijd verloren dus, afspraak op www.link2fleet.com/forumawards om er kennis te maken met alle deze nieuwigheden en u nu al in te schrijven voor ons evenement op 5 juni van dit jaar in Hall 10 van Brussels Expo.

Toon meer nieuwsjes