Op www.ototo.be kan iedereen namelijk gratis zijn volledige autofiscaliteit berekenen.  Niet alleen de particuliere belastingen (BIV en jaarlijkse verkeersbelasting), maar ook alle belastingen die bijvoorbeeld gelinkt zijn aan een firmawagen: voordeel alle aard, fiscale aftrekbaarheid, verworpen uitgaven,…).

Elke berekening wordt op het moment zelf aangemaakt, voor het specifieke gebruikersprofiel, aan de hand van de laatst gekende fiscale regels.  Want dat maakt deze module juist zo sterk: alles is zichtbaar op één scherm, à la minute én à la carte berekend.  En dat allemaal met enkele muisklikken.

Samenwerking met link2fleet

Kan het dan eigenlijk nog makkelijker?  Jawel hoor.  Want elke verkoper van wagens (op merkniveau of dealerniveau) kan, door een samenwerking met OTOTO, de gegevens van de aangeboden wagens automatisch laten invullen.  Zo moeten klant én verkoper niet op zoek gaan naar de gevraagde parameters.

Ook link2fleet ziet het voordeel van deze module en zal eerstdaags de eerste auto’s presenteren met de OTOTO-link.  Wordt vervolgd…

Elke berekening wordt op het moment zelf aangemaakt