Q5 Paris

Audi Q5

De nieuwe Q5, die langer, maar ook lichter is dan zijn voorganger, biedt meer ruimte aan zijn inzittenden en heeft een uiterlijk dat dicht aanleunt bij zijn kleine broer de Q2.

 

 

 

 

 

BMW M550i

BMW 5 Reeks

De meest verkochte premiumberline van zijn segment is al aan zijn zevende generatie toe. Onder zijn 7 Reeks-achtige uitstraling gaat nogal wat technologie schuil die men al kon ontdekken bij zijn grote broer.

 

 

 

Fiat 500x

Fiat 500X

Amper twee jaar na zijn commercialisering krijgt de kleine SUV op basis van de vermaarde Fiat 500 een kleine update. De nieuwigheden zijn te vinden onder de motorkap en in de lijst met technologische uitrustingen.

 

 

Ford Ka+_1

Ford Ka+

Ford werpt zich op de low-cost voertuigen en wil het tegen Dacia gaan opnemen met deze verlengde versie van zijn Figo, die het in India commercialiseert en die hier de naam Ka+ meekrijgt. Het merk mikt hiermee niet noodzakelijk op de fleetmarkt, maar zou daarin toch een mooi plaatsje kunnen verwerven, dankzij de aantrekkelijke prijs van de Ka+, die onder de 10.000 euro ligt!

 

 

Hyundai i30

Hyundai i30

De nieuwe i30 is de ster op de stand van Hyundai. De vorige generaties waren al behoorlijk succesvol in de fleetsector, maar deze versie 2017 zou deze trend stevig moeten kunnen bevestigen dankzij zijn look, zijn uitrustingslijst en zijn motoren.

 

 

Kia Rio_1

Kia Rio en Optima SW

De nieuwe kleine Rio, die al in Parijs werd onthuld in september laatstleden, maakt in Brussel zijn eerste opwachting op de Belgische markt. Hij wordt daarbij geflankeerd door de Optima Sportwagon, waarvan binnenkort ook een hybrideversie aangeboden zal worden.

 

Kia Optima SW_2

 

Mercedes GLA_1

Mercedes GLA facelift

De kleine SUV GLA maakt van het Salon van Brussel gebruik om zijn gefacelifte uitvoering voor te stellen. De evoluties zijn subtiel, maar het motoraanbod werd uitgebreid, net als het gamma uitrustingen.

 

 

Mini Countryman

 

Mini Countryman

Bij Mini is er de Countryman, die in zijn tweede generatie wordt voorgesteld. Hij is niet alleen 20 cm groter en wat krachtiger, maar ook leverbaar in een hybride versie. Zonder daarbij te vergeten dat hij de eerste Mini is die een centraal aanraakscherm meekrijgt. Eindelijk!

 

 

 

PARIS 2016-17

Nissan Micra

De kleine stadswagen van Nissan wordt op het Salon van Brussel in een volledig nieuw kleedje gestoken. Hij pakt uit met een veel agressiever lijnenspel en sluit nu ook beter dan zijn voorganger aan bij de andere modellen van het merk.

 

 

 

PARIS 2016-20

Renault Koleos

We hadden hem al in Parijs opgemerkt, vorig jaar september, maar deze keer stelt Renault hem ook echt officieel voor aan het grote publiek. In navolging van de meest recente modellen van het merk vertoont hij niet echt veel gelijkenissen meer met zijn voorganger.

 

 

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq en Octavia

Over de Kodiaq hebben we het onlangs al gehad. We hebben hem zelfs al voor u kunnen testrijden. Maar het Belgische publiek kan hem nu ook zelf met eigen ogen ontdekken. En hij is de blikvanger op het stand van Skoda, waarmee hij bijna de vedetterol wegsnoept voor de ogen van de grote nieuwigheid voor het Salon van Brussel bij de Tsjechen: de facelift van de bestseller van het merk, de Octavia.

Skoda Octavia

Suzuki-Ignis-2017-2018-1-min

Suzuki Ignis

Ondanks zijn kleine afmetingen (3,7 meter lang), die hem in het segment van de Ford Ka+ of de Fiat Panda doen terechtkomen, verrast de Suzuki Ignis met een echte integrale aandrijving. Waardoor hij een rechtstreekse concurrent kan worden van… uitgerekend de Fiat Panda 4×4.

 

 

DSC_0152Volkswagen Golf VII phase II

De zevende generatie van de Golf krijgt een midlife facelift. Men kan geen gewag maken van een stilistische revolutie, maar toch kan men niet naast de komst van enkele nieuwe uitrustingen en technologieën die exclusief zijn in dit segment kijken.