Een gezellig avondje uit is meteen een stuk minder gezellig als je op de parking merkt dat je autospiegel van je wagen is gereden. Voor wie een omniumverzekering heeft, is die schade gedekt. Als je alleen een autoverzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid (BA) hebt, ligt het wat moeilijker.

Daarom lanceert de verzekeraar nu samen met Carfixer een nieuw onlineplatform waarbij iedereen, klant of niet, 24/7 offertes kan opvragen voor de herstelling van zijn voertuig. Het enige wat je moet doen, is je postcode, e-mailadres en telefoonnummer ingeven, de schade beschrijven en er enkele foto’s van maken. Je krijgt dan de keuze uit drie offertes die je kunt vergelijken, waarna je een afspraak kunt maken met de hersteller. De aanvragen van de offertes zijn bovendien geheel vrijblijvend.

‘Met dat platform willen we de procedure van herstelling zo eenvoudig mogelijk maken. Niet alleen voor klanten, maar ook voor niet-klanten zonder een omniumverzekering of voor wie in fout is. Je hoeft niet meer te zoeken, te bellen of te mailen en bent dus niet meer afhankelijk van de openingsuren van de hersteller. Je kunt alles eenvoudig online regelen, van aanvraag tot herstelling. Door onze ervaring met het herstellen van auto’s in opdracht van onze klanten met omniumverzekering hebben we ook een uitgebreid netwerk van goede herstellers.’

 

Patrick De Craene, Directeur Schade Niet-Leven Baloise Insurance

Baloise Insurance neemt voor Carfixer alleen herstellers op uit het eigen Premium Plus-netwerk. Dat zijn carrossiers die aan strenge criteria voldoen, zoals klantvriendelijkheid, snelheid, vertrouwd zijn met de modernste herstellingstechnieken en herstellingen van alle merken. Baloise Insurance blijft de bedrijven ook zorgvuldig monitoren via tevredenheidsenquêtes.

Wie een autoverzekering heeft bij Baloise Insurance en zijn wagen laat herstellen via Carfixer, kan rekenen op nog enkele extra voordelen. Zo krijgen ze drie jaar waarborg op de herstelling, een vervangwagen en een gratis safety check van de wagen.

Meer info? baloise.carfixer.be/nl of via je makelaar.