De voordelen van bestelwageninrichting hoeven niet meer bewezen te worden: veiligheid voor uw materieel, geen beschadigingsrisico voor uw bestelwagen, geen gevaar door losliggende stukken, enz. Maar wat wanneer u uw voertuig in leasing hebt? Is het dan nog wel de moeite waard om voor maar enkele jaren te investeren in deze inrichting, zou u zich kunnen afvragen. Voortaan stelt deze vraag zich echter niet meer. Sortimo biedt immers vanaf nu de mogelijkheid om deze elementen in uw leasingcontract te integreren.

Voor enkele tientallen euro per maand, kunt u op weg met een volledig ingericht voertuig, dat perfect op maat van uw activiteiten gesneden is. Sortimo komt zelfs met een voorbeeld op de proppen: een inrichting met een waarde van 2.500 euro zal u ongeveer 52 euro per maand kosten en dat gedurende een periode van vier jaar.

De garantie van de fabrikant blijft uiteraard geldig en u bent voor 100% verzekerd in geval van diefstal of ongeval.

Op het einde van de leasingperiode van uw bestelwagen kunt u ervoor kiezen de inrichting over te nemen en te laten aanpassen aan uw nieuwe bestelwagen. De door Sortimo voorgestelde oplossingen zijn immers eenvoudig aanpasbaar, zodat ze in meerdere modellen gebruikt kunnen worden.