Intussen hebben al meer dan 70 vlootbeheerders hun aanwezigheid voor één van de twee sessies van onze speciale fleet dating over de fiscale evoluties bevestigd. Die zullen plaatsvinden op 26 en 27 april. In Gent voor de Nederlandstaligen en in Limelette voor de Franstaligen.

Onze experts Michel Willems (Mobilitas) en Yves Labeeu (Attentia) zullen u met plezier inwijden in alle aspecten van deze nieuwe maatregelen die uw car-policy, net als het dagelijks beheer van uw vloot, serieus zullen beïnvloeden. De fleet dating vormt ook de gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere vlootbeheerders en uw voor te leggen aan onze experts en onze partners. Fleetowners, mis deze unieke gelegenheid om gratis informatie te vergaren dus niet. Maar haast u, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de twee sessies.

Afspraak dus op 26 april in Gent (Communicatieloft) voor de Nederlandstaligen en op 27 april in Limelette (Club Justine Hennin) voor de Franstaligen en dat van 7u30 tot 11u00.

De inschrijving is gratis via deze link.