SHELL – JLR – FevMars2019

Speciale Fleet Dating Fiscaliteit: nog maar enkele plaatsen beschikbaar

Cash for car, WLTP, fiscaliteit van de plug-in hybrides, mobiliteitsbudget. Geef toe, er hebben de afgelopen weken zoveel veranderingen plaatsgevonden op het vlak van fiscaliteit dat men er gewoon het noorden bij zou verliezen. En het zou best wel eens kunnen dat er in de komende dagen nog één of andere verrassing uit de hoge hoed komt. Wilt u helemaal op de hoogte te zijn over deze nieuwigheden, schrijf u dan gratis in op onze fleet dating.

Intussen hebben al meer dan 70 vlootbeheerders hun aanwezigheid voor één van de twee sessies van onze speciale fleet dating over de fiscale evoluties bevestigd. Die zullen plaatsvinden op 26 en 27 april. In Gent voor de Nederlandstaligen en in Limelette voor de Franstaligen.

Onze experts Michel Willems (Mobilitas) en Yves Labeeu (Attentia) zullen u met plezier inwijden in alle aspecten van deze nieuwe maatregelen die uw car-policy, net als het dagelijks beheer van uw vloot, serieus zullen beïnvloeden. De fleet dating vormt ook de gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere vlootbeheerders en uw voor te leggen aan onze experts en onze partners. Fleetowners, mis deze unieke gelegenheid om gratis informatie te vergaren dus niet. Maar haast u, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de twee sessies.

Afspraak dus op 26 april in Gent (Communicatieloft) voor de Nederlandstaligen en op 27 april in Limelette (Club Justine Hennin) voor de Franstaligen en dat van 7u30 tot 11u00.

De inschrijving is gratis via deze link.

Toon meer nieuwsjes