De heer Stéphane Lévi was sinds 2018 Managing Director bij PSA Belux en neemt nu de leiding van de nieuwe Stellantis-organisatie op zich. Afgestudeerd aan de ESCP (Ecole Supérieure de Commerce, Parijs), trad hij in 1995 in dienst bij de PSA Group, waar hij verschillende functies bekleedde zowel in Frankrijk als internationaal.

De heer Yann Chabert, die Managing Director was bij FCA Belgium (sinds mei 2016) en vervolgens bij FCA Benelux (sinds 2018), zal de internationale rol van “Marketing Director” van het merk Lancia in Turijn op zich nemen en rapporteren aan Luca Napolitano, CEO van Lancia.

De heer Stéphane Lévi verklaart: “Ik dank Yann Chabert met wie ik heb samengewerkt in deze eerste overgangsfase tussen FCA en PSA, om Stellantis voor de Belux-markten te creëren. Ik wil hem bedanken voor alle inspanningen die hij in de loop der jaren heeft geleverd om het succes van de merken van FCA op de Benelux-markten te verzekeren en ik kijk ernaar uit hem zijn talenten te zien ontplooien in nieuwe functies, opnieuw binnen Stellantis. Ons bedrijf neemt nu een belangrijke positie in op de Belux-markt en ontpopt zich als een van de toonaangevende leveranciers van duurzame mobiliteit in Europa en de wereld. Stellantis is duidelijk in een positie om de uitdagingen van de komende jaren in de concurrerende mobiliteitssector aan te gaan.”

Stéphane Lévi voegt hieraan toe: “Met onze gediversifieerde en geëlektrificeerde gamma’s bevindt Stellantis zich in een unieke positie om innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden die voldoen aan de evoluerende behoeften van de klanten. Belux is een belangrijke markt voor Stellantis en ik ben verheugd dat ik leiding kan geven aan enthousiaste en succesvolle teams om de positie van onze merken in deze markt verder te versterken. Stellantis Belux kan ook rekenen op een netwerk van professionele verdelers, die perfect kunnen inspelen op de snel toenemende eisen van de klanten, in een automobielwereld die gericht is op geëlektrificeerde mobiliteitsoplossingen.”