Publiek massaal aanwezig

Op zondag toonde het grote publiek massaal interesse om al het moois te ontdekken dat Stromer te bieden heeft. De modellen stonden netjes naast elkaar uitgestald met telkens de nodige informatie. Medewerkers stonden geïnteresseerden in vele talen te woord. En voor wie geen genoegen nam met mooie verkooppraatjes, was er de mogelijkheid om een testrit te maken.

Nieuwste telg in de ST(romer)-familie: de ST2

Je moet geen genie zijn om te raden dat er op termijn nog een model zou komen tussen de ST1 en ST3. Die plaats wordt nu ingenomen door de… ST2. Hij weet een krachtige en stille motor (750 Watt en 40 Nm) te combineren met een dynamische rijervaring. Zijn batterij brengt hem tot 120 fijne kilometers ver (uitbreidbaar tot zelfs 180 kilometer). Uiteraard wordt de ST2 ook uitgerust met de gekende connectiviteit (3G-technologie voor GPS-bepaling, Smartlock, individuele motorinstellingen en statistieken). Startprijs? 5.890 euro. Hij is verkrijgbaar vanaf februari 2021.

Limited edition: ST5

Stromer lanceert van zijn paradepaardje ST5 een limited edition. De ST5 LTD is een ST5 full option met een speciaal lakwerk. Aan de bagagedrager hangt een tas afgewerkt in hoogwaardig leder. Vooraan vinden we een verende voorvork die samen met de geveerde zadelpen veel oneffenheden in de weg filtert. De gele remklauwen benadrukken zijn sportieve genen: een 850 Watt en 48 Nm sterke motor (mét sportstand) lanceert je in een mum van tijd naar 45km/u. Hoe veilig is dat nog allemaal? De ST5 wordt vanaf de zomer van 2021 uitgerust met een ABS-systeem.

Aan de ST5 LTD hangt een gepeperd prijskaartje (11.190 euro), al is de ongekende en gelimiteerde combinatie van elegantie, comfort en sportiviteit ‘inbegrepen’.

Fotos: Julie Matthys Photography