Door de expansie van de servicegebieden kan je nu ook een beroep doen op Swapfiets in heel wat randgemeenten van de Swapfiets-steden. Swapfiets belooft een altijd werkende fiets. En gaat er toch iets kapot? Dan komt Swapfiets binnen een dag naar je toe om je fiets te repareren of te vervangen wanneer en waar je maar wilt. Swapfiets is daardoor het fietsabonnement waar je altijd op kan rekenen.

De nieuwe servicegebieden van Swapfiets

Brussel: Laken – Sint-Agatha-Berchem – Evere – Watermaal-Bosvoorde

Gent: Oostakker – Drongen – Sint-Denijs-Westrem – Zwijnaarde – Merelbeke – Melle – Destelbergen.

Antwerpen: Hoboken – Wilrijk – Deurne (incl. het stukje van Borsbeek binnen de R11) – Merksem (tot aan de Carrefour in Schoten) – Kiel

De nieuwe servicegebieden komen er op vraag van de consument.

Thomas Schiltz, country operations manager Belgium van Swapfiets: “Er was grote vraag naar Swapfiets van potentiële klanten die net buiten het huidige servicegebied wonen. Bijvoorbeeld ouders van schoolgaande kinderen of (young) professionals uit de rand rond de grote steden die dagelijks naar de stad fietsen. Zij kunnen nu ook thuis geholpen worden.” 

Swapfiets garandeert iedereen die bij hen een fietsabonnement heeft, een kwalitatieve fiets die altijd werkt, voor een vast bedrag per maand, service en reparaties inclusief.