Intro

Meer dan ooit is het van het grootste belang om uw bedrijfswagen weloverwogen te kiezen. Met Mitsubishi zit u altijd goed. Ons volledige aanbod omvat naast benzine- en dieselmodellen en een erg praktische pick-up ook de uiterst interessante en 100% fiscaal aftrekbare* plug-in hybride Outlander PHEV (46 g CO2 WLTP). Bovendien wordt u in ons netwerk efficiënt geholpen met een compleet aanbod aan leasing- en financieringsopties.

Products

  • ASX: We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.
  • OUTLANDER PHEV: Met de revolutionaire plug-in hybride EV SUV bespaar je flink op je gebruikskosten en bovendien geniet je van zijn uitmuntende 4WD-eigenschappen.
  • Eclipse Cross: We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.
  • Space Star: Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.
  • L200: De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een moderne pick-up mag verwachten.
  • OUTLANDER: De ruime en veelzijdige zevenpersoons SUV van Mitsubishi. De perfecte auto voor gezinnen en volledig uitgerust voor de eisen die het moderne leven stelt aan mobiliteit.

 

Services

Operationele leasing, financiële renting of leasing, financiering en aankoop. Mitsubishi heeft programma’s ontwikkeld, aangepast aan de noden van professionele gebruikers en wagenparkbeheerders. Het volledige Mitsubishi gamma onderscheidt zich door een bijzonder competitieve Total Cost of Ownership. We nemen graag ruimschoots de tijd om uw noden te begrijpen en een competitieve en aangepaste offerte te maken. Contacteer Christian Vollrath – Fleet Sales Manager Mitsubishi Motors.

Highlights

Abonneer u op onze newsletters