Cupra

PI Guldendelle - Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg

+32(0)2 233 79 88

https://www.cupraofficial.be/

Contacts

Fleet Manager

Brigitte GOOSSENS

brigitte.goossens@dieteren.be

Intro

CUPRA is een merk voor durvers. Voor mensen die het eens over een andere boeg willen gooien. Een nieuw merk, maar wel met het vertrouwde team van D’Ieteren achter de schermen.

Het commerciële startschot voor het merk CUPRA wordt gegeven door de nagelnieuwe CUPRA Formentor: een kruising tussen een SUV en een hatchback. Hoe dan ook is het een auto met een unieke look, een strakke designtaal, maar ook met alle rationele argumenten die u van een fleetauto verwacht.

Zo biedt de Formentor keuze uit een hele reeks klassieke verbrandingsmotoren, maar ook twee plug-inversies. Volwaardige hybrides. Diezelfde 100% fiscaal aftrekbare hybride aandrijflijn is er ook in de CUPRA Leon vijfdeurs en Break.

En daar blijft het niet bij. Wie voor CUPRA kiest, kiest ook voor de mobiliteit van morgen. In de loop van 2021 lanceren we immers nog de volledig elektrische el-Born die het op zijn beurt een aantal klassieke conventies doorbreekt.

Een nieuw merk met een uitgesproken fleetpotentieel voor zowel fleet-owners als user-choosers, vraagt om stabiele fleetvoorwaarden. Daarom kiezen we ervoor om de CUPRA-modellen een heel jaar lang aan dezelfde bijzonder aantrekkelijke condities aan te bieden.

Products

CUPRA’s high performance range together for the first time:

CUPRA Formentor 360° view :

CUPRA Ateca clip:

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->