Contacts

Sales Manager

Ward Hanssens

ward.hanssens@drivolution.be

+32 472 18 09 76

Account Manager

Laurent Versteylen

laurent.versteylen@drivolution.be

+32 477 97 74 33

Account Manager

Jeroen De Wijs

jeroen.de.wijs@drivolution.be

+32 475 21 52 16

Vacatures

Groei mee met onze firma en check onze succesvolle cases op www.drivolution.be.

Intro

DRIVOLUTION ondersteunt jouw organisatie en moedigt jouw chauffeurs aan tot zuinig en veilig rijgedrag. Deze gedragsverandering leidt tot een meer duurzame mobiliteit, op maat van jouw ondernemings-DNA. Als onafhankelijke partner leveren we advies en ondersteunen we jouw organisatie in het behalen van meetbare resultaten: reductie op vlak van brandstof, minder ongevallen, minder CO2 -uitstoot, terugschroeven van boetes, verhoging van het welzijn van jouw chauffeurs, …

De resultaten zijn de vrucht van onze geïntegreerde aanpak: een uitgekiende combinatie van data-integratie, adviesverlening en opleiding. Een project op maat van jouw organisatie. We ontzorgen, ondersteunen en zetten resultaten neer.  

Haalbare resultaten:

  • schadereductie tussen de 15 en de 50%
  • CO2  / brandstofbesparing met 4 tot 15%
  • daling in boetes met 15 à 50 %

Products

Een geïntegreerde aanpak bevat steeds de volgende 3 peilers :

1/ Opleidingen

Alle mogelijke opleidingen voor bestuurders van auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, fietsen, steps: e-learning, individuele coaching, code 95, groeps- en sensibilisatiesessies, interactieve kwis, rijstijl begeleiding, …

Dankzij ons breed aanbod vinden we de opleiding die het best bij jouw medewerkers en jouw organisatie past. Ons team van trainer-adviseurs zorgt er voor dat jouw medewerkers enthousiast met het geleerde aan de slag gaan.

2/ Data-integratie

Hoe weet je nu of je als bedrijf goed bezig bent op vlak van mobiliteit, veiligheid, milieu en rijgedrag? Alles begint bij het stellen van de juiste KPI’s. Doelen stellen, meten en opvolgen. Je hoeft hier als organisatie geen FTE aan te spenderen, noch eigen structureren te creëren. Dankzij onze tools verhogen we jouw efficiëntie, besparen we tijd en laten we je vooral toe doelen te stellen, op te volgen en bij te sturen.

DRIVOLUTION integreert jouw data rond vloot en mobiliteit, schoont deze data op en komt tot kwalitatieve en diepgaande analyses die als managementrapporten en individuele chauffeurs dashboards kunnen gebruikt worden.

 

Services

3/Adviesverlening

Dankzij peiler 1 en 2 weet je als organisatie waar je staat (data) en hoe je jouw medewerkers hierin kunt trainen (opleiden). Maar hoe pak je dit georganiseerd aan, op langere termijn?

De missing link is ‘advies’ en ‘opvolging’.

DRIVOLUTION stelt een actieplan op, resulterend uit een audit, op maat van jouw organisatie. Mogelijke acties zijn legio,zoals bijvoorbeeld het aanpassen van jouw car policy of het verbeteren van je schadestatistiek. Projecten zoals CO²-reductie, “brokkenmakers” aanpakken, de mentaliteit van jouw chauffeurs positief beïnvloeden, het opvolgen van jouw chauffeurs, …

Onze consultants bieden advies, op maat van jouw organisatie. We zetten de lijnen uit, waken, sturen bij en komen samen met jou tot resultaten. Met raad, daad en expertise; daar waar jij nooit de tijd voor vond.

Highlights

Abonneer u op onze newsletters