Mercedes-Benz Belgium Luxembourg

Tollaan 68
1200 Brussel

+32(0)2 724 12 11

www.mercedes-benz.be

Contacts

Senior Manager Sales Mercedes-Benz Cars

Carsten DIPPELT

Manager Fleet & Corporate Sales

Claire D'HAESE

claire.dhaese@daimler.com

CEO & Managing Director Mercedes-Benz Cars

Niels KOWOLLIK

Intro

NIEUWIGHEDEN 

In 2018 bracht Mercedes-Benz de nieuwe A-Klasse, de nieuwe G-Klasse en de AMG GT4-deurs als belangrijkste nieuwigheden. Daarnaast kreeg de C-Klasse een aanzienlijke visuele en technologische update. Met de komst van de nieuwe A-Klasse Berline, de nieuwe B-Klasse en vooral ook de nieuwe CLA zal 2019 met glans worden ingezet. Later volgen de CLA Shooting Brake en de vernieuwde AMG GT. 2019 wordt ook de verderzetting van de elektrificatie bij Mercedes-Benz met de nieuwe benzine en ook diesel plug-in hybride in de C, E en S-Klasse. Het hoogtepunt komt met de lancering van de EQC, de volledig elektrische SUV zal in de loop van het jaar zijn intrede doen op de Belgische markt.

Services

STERKE PUNTEN VAN HET MERK

Mercedes-Benz is zonder meer de pionier op vlak van veiligheid, comfort, kwaliteit en duurzame, milieuvriendelijke oplossingen. Benchmark op vlak van CO2 emissies is bijgevolg een bijkomend kenmerk.

REFERENTIES

De beste referenties komen van onze klanten. Daarnaast zijn we behoorlijk fier op de tientallen internationale onderscheidingen die we de voorbije jaren mochten ontvangen. De meest prestigieuze daarvan is de “European Environmental Award” van de Europese Commissie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief Geen spam, maximaal 2 e-mails per maand