Mercedes-Benz Belgium Luxembourg

Tollaan 68
1200 Brussel

+32(0)2 724 12 11

www.mercedes-benz.be

Contacts

Key Account Manager Fleet

Karima ARI

karima.ari@daimler.com

+32 2 7241261

Key Account Manager Fleet

Kevin VAN DEN BOSSCHE

kevin.van_den_bossche@daimler.com

+32 2 724 13 47

Key Account Manager Fleet

Stephan SELIS

stephan.selis@daimler.com

+3227241324

Key Account Manager Fleet

Jérôme VAN CAPPELLEN

jerome.van_cappellen@daimler.com

+32 2 724 87 59

Key Account Manager Fleet

Wim VERHAEGEN

wim.verhaegen@daimler.com

+32 2 724 12 08

Key Account Manager Fleet

Karin NYS

karin.nys@daimler.com

+32 2 724 12 16

Key Account Manager Fleet

Grégory GEUENS

gregory.geuens@daimler.com

+32 2 724 12 40

Manager Fleet & Corporate Sales

Claire D'HAESE

claire.dhaeses@daimler.com

Intro

NIEUWIGHEDEN

Nadat de S-Klasse werd voorgesteld eind 2020 kondigt Mercedes-Benz de nieuwe EQA aan. Via deze volledig elektrische wagen laat Mercedes-Benz zien hoe de EQ-strategie naar de compacte klasse kan worden overgebracht. De productieversie van het volledig elektrische neefje van de GLA staat op het nieuw ‘Electric first’ MMA-platform dat werd ontwikkeld voor compacte en middelgrote modellen. De EQB, de grotere volledig elektrische grote broer van de EQA zal later op het jaar volgen. Daarnaast heb je binnen de compacte klasse met de  A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA een ruim aanbod van PIH met een actieradius tot 70km volgens WLTP.

Nadat de E-Klasse een update kreeg in 2020 krijgen we een totaal nieuw model van de C-Klasse. Als één van de populairste producten binnen het merk zal de gloednieuwe nieuwe C-Klasse begin 2021 voorgesteld worden, berline en break zullen dan ook voor het eerste samen voorgesteld worden. Uiteraard zal een Plug-in hybride versie met een aanzienlijke elektrische radius niet ontbreken binnen het aanbod.

De elektrisch aangedreven auto’s van Mercedes-Benz worden steeds populairder. In totaal leverde het merk in het derde kwartaal van 2020 wereldwijd ongeveer 2.500 exemplaren van de EQC. Bovendien verbetert Mercedes-Benz nu de technische specificaties van de EQC 400 4MATIC, het model beschikt nu over boordlader met een vermogen van 11 kW wat de tijd voor het opladen met wisselstroom (AC) aanzienlijk verkort.

De EQS kondigt in 2021 de eerste elektrische auto aan in het luxe-en executive segment gebaseerd op een speciaal ontwikkeld platform. De EQS, biedt klanten in het luxesegment met zijn ruimte en design de maximale voordelen van een volledig elektrische architectuur. Met een actieradius tot 700 km (volgens WLTP) voldoet de EQS ook in dit opzicht aan de eisen die aan een progressieve sedan in het S-Klasse-segment worden gesteld. Naast de EQS komt op dit platform ook nog in 2021 de elektrische businesslimousine EQE en daarna volgen later nog twee SUV varianten van de EQE en EQS zo zal het totaal portfolio in 2022 acht volledig elektrische Mercedes-EQ-modellen tellen.

Services

STERKE PUNTEN VAN HET MERK

Mercedes-Benz is zonder meer de pionier op vlak van veiligheid, comfort, kwaliteit en duurzame, milieuvriendelijke oplossingen. Benchmark op vlak van CO2 emissies is bijgevolg een bijkomend kenmerk.

REFERENTIES

De beste referenties komen van onze klanten. Daarnaast zijn we behoorlijk fier op de tientallen internationale onderscheidingen die we de voorbije jaren mochten ontvangen. De meest prestigieuze daarvan is de “European Environmental Award” van de Europese Commissie.

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->