Mercedes-Benz Vans (Mercedes-Benz Belgium Luxembourg nv/sa)

Tollaan 68
1200 Brussel

+32(0)2 724 12 11

Bouwers en invoerders bedrijfsvoertuigen LCV

Contacts

Press Contact Vans BeLux

Sandra Vanmarcke

sandra.vanmarcke@daimler.com

COO Sales & After-Sales Vans

Geert JAEKEN

Marketing Manager Mercedes-Benz Vans Belgium

Harjen TIESINGA

Communication Manager Mercedes-Benz Vans

Jan LAMMENS

Intro

NIEUWIGHEDEN

Ook in 2018 profileert Mercedes-Benz Vans zich als een betrouwbare, innovatieve partner. Begin dit jaar wordt voor de Sprinter, het vlaggenschip van de vloot, een gloednieuw model gelanceerd. Het vernieuwde design met ruime keuzemogelijkheden zal beschikbaar zijn in het meest uitgebreide gamma ooit, met voor elke professional een Sprinter op maat.

In de loop van 2017 zorgde de lancering van de X-Klasse voor een exclusieve primeur: de allereerste Mercedes-Benz pick-up zag het levenslicht. We brachten de luxe en het rijplezier van Mercedes-Benz voor het eerst samen met de heavy-duty attitude van een echte offroader. Dit jaar zetten we ook in dat segment verder de puntjes op de ‘i’.

Bovendien legt Mercedes-Benz Vans in 2018 sterk de nadruk op connectiviteit. Zakelijke oplossingen zoals het Mercedes PRO-platform helpen zaakvoerders verbonden te blijven met hun vloot – en ze steeds slimmer en efficiënter te organiseren. Het komende jaar worden deze oplossingen nog verder uitgewerkt en gecommercialiseerd, om zo professionele bestelwagenrijders steeds beter te kunnen ondersteunen.

Products

VOORDELEN VAN HET MERK

Mercedes-Benz bestelwagens zijn betrouwbaar en verwennen u met een hoog comfortniveau. Ze zijn dé referentie op de automarkt. U vindt bij ons heel wat modellen die u qua uitrusting en opbouw zelf samenstelt, op basis van uw noden en wensen. Het Van ProCenter label dat uitzonderlijke Mercedes-Benz bestelwagendealers erkent, versterkt bovendien ons kwalitatief imago naar de professionele gebruiker.

 

REFERENTIES

Mercedes-Benz Vans is trots op zijn verschillende internationale onderscheidingen. Meer dan ooit rekenen logistieke organisaties en transportbedrijven op ons voor hun wagenpark. Betrouwbaarheid, rentabiliteit en een compromisloze kwaliteit zijn voor hen even noodzakelijk als voor ons.

Highlights

Abonneer u op onze newsletters