Contacts

Country Manager Belux

Catherine Free

catherine.free@mgmotors.be

+32 468 16 44 64

Intro

MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Morris Garages in 1924. Nu kan een nieuwe generatie een auto kiezen van dit iconische merk. Opnieuw ontworpen, elektrisch en klaar voor de toekomst.

 

MG zal een breed scala aan duurzame en geëlektrificeerde ‘nieuwe energie’ voertuigen aanbieden aan Europese automobilisten. Speciaal voor hen geproduceerd en ontworpen; gemaakt voor hun unieke verlangens en wensen.

 

MG vindt het belangrijk om betaalbare elektrische auto’s aan te bieden voor iedereen. Met het reeds bewezen succes van de 100% elektrische MG ZS EV en de aankondiging van meer duurzamere voertuigen in de komende jaren, toont MG haar volledige toewijding aan elektrische mobiliteit.

 

MG helpt bij de start van uw ‘elektrische leven’ met een goed ontworpen, technologisch geavanceerde en milieubewuste rijervaring die functioneel, veilig en betaalbaar is.

 

MG is ontworpen met de Europese automobilist in gedachten; het merk biedt duurzame, slimme, functionele en betaalbare voertuigen aan. MG wordt ontwikkeld in de designstudio’s van SAIC in Shanghai in samenwerking met de geavanceerde designstudio in Londen. MG wordt geproduceerd in China en is al beschikbaar in verschillende Europese landen.

Products

MG is een slimme keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een ruime, functionele en praktische vorm van duurzamer rijden. De modellen van MG combineren moderne technologie met een opvallend design. Zo is elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

 

MG ZS

MG is terug, en hoe. Het automerk van nu is veel meer dan een iconisch embleem. Met nieuwe, elektrische modellen zorgt MG voor verandering en vernieuwing. De sterspeler is de ZS EV: een 100% elektrische gezinsvriendelijke SUV. Deze volledig emissievrije auto doet geen concessies op het gebied van stijl en comfort, maar biedt tegelijkertijd ook voldoende ruimte en capaciteit.

 

MG EHS

De MG EHS Plug-in Hybrid heeft een sportief uiterlijk en beschikt over een ruim interieur met comfortabele en intelligente functies. Hierdoor kan u eenvoudig instappen en genieten van de perfecte uitstap. Ontspan in de royale stoelen, terwijl onze slimme technologie de rit vlotter laat verlopen. Met twee uitvoeringen – Comfort en Luxury – is er een MG EHS Plug-in Hybrid die past bij elke levensstijl.

 

MG MARVEL R

Ons nieuwste model, de MG Marvel R Electric, is een ruime, luxueuze SUV in het C-segment. Gemaakt voor Europese automobilisten die design, luxe en prestaties waarderen en onderdeel van onze tweede generatie 100 % elektrische auto’s.

 

MG5

De MG5 Electric behoort tot onze tweede generatie van 100 % elektrische auto’s. Het model combineert een grote actieradius met snellaadmogelijkheden, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->