Tools, Tips and tricks

Slim opladen van elektrische voertuigen NL

1 jaar geleden.

De complete oplossing voor bedrijfslocaties en wagenparkbeheerders

Smart Charging for Electric Vehicles

1 jaar geleden.

The Complete Solution For Business Locations & Fleet Owners

Contacts

Inside Sales Coordinator

Anoushka Soors

a.soors@newmotion.com

+32 (0)3 808 19 13

Country Manager

Bart Jacobs

b.jacobs@newmotion.com

+32 476 67 68 68

Vacatures

 

 
 

Intro

Als Europese leider in laadoplossingen voor elektrische voertuigen werken we aan schonere mobiliteit. En met succes: NewMotion`heeft in Europa al meer dan 60.000 oplaadpunten geïnstalleerd en biedt toegang tot een netwerk van meer dan 140.000 publieke laadpunten in 35 landen in Europa.   NewMotion werd in 2009 opgericht en groeide uit van pioneer tot leider in de markt, nu al 10 jaar. Onze werkwijzen zijn ISO 9001 en ISO 27001 erkend en gecertificeerd, waardoor klanten verzekerd zijn van de beste service en bescherming. NewMotion is onderdeel van de Shell groep.  

 
 

Products

We begrijpen als geen ander dat het gemak en de toegankelijkheid van opladen cruciaal zijn bij de adoptie van EV’s. Het is dan ook de kracht van onze laadoplossingen om bedrijven en berijders op alle fronten te ondersteunen: van het leveren van laadpunten tot installatie, bediening, toezicht en onderhoud. Zo zorgen we continu voor een zorgeloze laadervaring. Onze future-proof laadoplossingen zijn compatibel met alle elektrische voertuigen in Europa en volledig aanpasbaar aan uw locatie. We maken laden voor werknemers nog eenvoudiger met slimme services zoals automatische vergoeding van laadkosten of de Group Charge App, met een roterend wachtrijsysteem op bedrijfslocaties. En u blijft in controle van uw EV wagenpark met Business Hub, een online platform waarin u real-time alle laadactiviteiten van uw bedrijf overziet en beheert.

 
 

Services

Op het werk laden Laat werknemers en gasten zorgeloos laden op uw locatie. De laadinfrastructuur wordt zo efficiënt mogelijk geïnstalleerd en is eenvoudig uit te breiden. In Business Hub beheert u de laadactiviteiten in uw bedrijf zoals laadpunttoegang en tarieven, en krijgt u inzichten die u in staat stellen bij te sturen waar nodig. Onderweg laden Gun berijders ook onderweg een naadloze laadervaring. De EV Charging app van NewMotion toont beschikbare laadpunten, inclusief laadsnelheid en het tarief. En de NewMotion laadpas geeft toegang tot meer dan 140.000 publieke laadpunten in 35 landen – het grootste netwerk van heel Europa. Thuis laden Onze thuislaadoplossingen omvatten installatie, automatische updates, onderhoud en 24/7 support, evenals een compleet pakket slimme laaddiensten zoals automatische vergoeding van stroomkosten.

 
 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters