Profile Belux

Posthofbrug 6/8
2600 Antwerpen (Berchem)

+32 (0)3 546 04 19

www.profile.be

Contacts

Fleet Sales & Network manager

Maarten Lambregts

maarten.lambregts@profile.be

+32 476 43 16 67

Intro

Profile is een formulebedrijf van Profile International. Deze merkonafhankelijke automotive holding heeft als missie dat zij persoonlijk garandeert dat haar klanten duurzaam en maximaal mobiel blijven met een dienstenplatform op maat.

Products

Lease & Fleet

  • Nationale dekking door 70 servicepunten in België, waarvan er 30 multi merk auto-onderhoud uitvoeren en 35 truckservice.
  • Profile ondernemers doen net dat tikkeltje meer voor u als klant. Al onze vestigingen voldoen aan de PRO-kwaliteitsnormen, hebben ruime openingstijden, gratis WiFi en mooie/verzorgde wachtruimten waar er kan worden gewerkt.
  • Profile is merkonafhankelijk en kan dus op maat van uw behoefte zoeken naar de best beschikbare oplossing in de markt voor uw vloot.
  • Dankzij een grote centrale Benelux inkoop voor zowel banden als onderdelen, kunnen wij scherpere prijzen aanbieden aan u als onze klant.
  • Voor vloten maken wij gebruik van Tymacom /of CMOL, dit is een totaal bandenmanagement-systeem voor vloten. Aan de hand van dit systeem maken we ons bandenbeleid 100% inzichtelijk en krijgt u 24/7 inzage in de prestaties van uw banden.
  • Ieder transportbedrijf streeft naar 100% uptime. Door te focussen op bv. bandenopvolging via fleetcheck, tijdig uitlijnen en balanceren, streven we naar een optimaal kilometer rendement en de laagste TCO.
  • 24/7 Europese bandendepannage doen wij via Profile Euroservice welke actief is in heel Europa en maar liefst 7.600 bandenspecialisten heeft aangesloten.
  • Afspraken kunnen online worden gepland via Profile.be op een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige online agenda
  • Profile ontzorgt u door haal- en brengservice bij banden en onderhoud (max 10 min enkele reistijd) of mobiele bandenservice op locatie voor personen, bestel- en vrachtwagens komt Profile.
  • Profile is lid van Duurzaam Repareren en biedt transporteurs een ‘Duurzaam op de weg’-certificaat aan na uitvoering van een aantal brandstofbesparende acties.

Services

Profile heeft momenteel 70 servicepunten, waarvan er 35 uitgerust zijn voor truck service en 30 voor onderhoud.

Profile heeft 58 depannage-voertuigen voor vrachtwagens en 10 mobiele service units voor personen- en bestelwagens.

 

Referencies:

Profile is de partner voor diverse leasingmaatschappijen en vloten zoals o.a. Bpost (50% car/van en 100% truck), Vinci, Hitachi, Terberg Business Mobility… Voor glasservice werkt Profile samen met Touring Glass

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->