Renault Belgique Luxembourg - Renault België Luxemburg

W.A. Mozartlaan 20
1620 Drogenbos

+32(0)2 334 76 11

www.renault.be www.dacia.be

Contacts

General Manager Benelux

Jérôme PANNAUD

Country Operations Director Belux

Benoît TREILHOU

benoit.treilhou@renault.com

Corporate Sales Manager Belux

Peter BYKANS

peter.p.bykans@renault.be

Assistant Fleet

Josiane WOUTERS

josiane.wouters@renault.be

Remarketing & Short Term Rental Manager

Philippe BOVIJN

philippe.bovijn@renault.be

Leasing & Fleet Marketing Manager

Marc FUMAGALLI

marc.fumagalli@renault.be

Public & Special Markets

Karl BENDER

karl.bender@renault.be

LCV Manager

Ingrid LOCKLEY

ingrid.lockley@renault.be

Intro

 Groupe Renault, autoconstructeur sinds 1898, is een internationale groep die in 134 landen aanwezig is en in 2019 bijna 3,8 miljoen voertuigen verkocht. Groupe Renault telt vandaag ruim 180.000 medewerkers en beschikt wereldwijd over 40 productievestigingen en 12.700 verkoop-punten. 

Om de grote technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan en een strategie van rendabele groei te voeren, steunt Groupe Renault op zijn internationale ontwikkeling. Groupe Renault zet in op de complementariteit van zijn vijf merken (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine en LADA), elektrische voertuigen, en zijn unieke alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors. Met een 100% Renault-team dat sinds 2016 deelneemt aan het Wereldkampioenschap Formule 1 is de autosport een uithangbord voor de innovatie en de naamsbekendheid van Renault. 

Renault België Luxemburg is invoerder en verdeler van de merken Renault, Dacia en Alpine. 

Products

 Onder het motto ‘Passion for Life’ heeft Renault, het grootste Franse merk ter wereld, altijd geprobeerd het gebruik van de auto opnieuw uit te vinden en innovatieve concepten te ontwikkelen. De modellen van het merk, met hun sensuele en warme lijnen, maken het dagelijkse leven gemakkelijker door hun modulariteit, connectiviteit en intuïtieve eigenschappen. Met deze aanpak leggen we de focus op innovatie, zodat onze klanten hun leven met passie kunnen leiden. 

Van kleine stadsauto’s via cross-overs, berlines, multi-functionele voertuigen en 4×4’s tot monovolumes, het assortiment personenauto’s van Renault neemt alle koets-werkvormen aan. Het merk heeft als doel om een onderscheidend design te bieden, met een intens gevoel van controle achter het stuur en een maximum aan comfort en modulariteit. 

Onder het Renault Pro+-label biedt het merk Renault een reeks bedrijfsvoertuigen aan die zijn opgebouwd rond vijf modellen: Kangoo Van, Express Van, Trafic, Master en de pick-up Alaskan. Aangepaste diensten voldoen aan alle behoeften van professionele klanten en bieden antwoord op alle beroepsspecifieke eisen. 

Dacia laat zich sinds 2005 gelden als automerk en blijft de essentiële auto herdefiniëren tegen de beste prijs. Het merk stelt alles in het werk om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten met eenvoudige, betrouwbare en robuuste auto’s, zonder franje. 

Naast Duster en Sandero, de meest emblematische modellen van het merk, staat de stadsauto Spring op het punt een revolutie teweeg te brengen in de elektromobiliteit. De verwachtingen en behoeften van de consument veranderen namelijk. 

Services

 Vandaag de dag bieden wij onze professionele klanten een breed scala aan oplossingen op maat: verkoopfinanciering, leasing, onderhoud en servicecontracten. 

Daarnaast draagt Groupe Renault bij aan duurzame mobiliteit door de ontwikkeling van milieuvriendelijke voertuigen en een aanbod van nieuwe mobiliteitsdiensten, zoals auto-delen. Groupe Renault heeft de term ‘mobiliteit’ opnieuw gedefinieerd: lage CO2-uitstoot, een prijs op maat en rijplezier! Dit alles wordt weerspiegeld in ons gamma elektrische, hybride en plug-inhybridevoertuigen. 

Bezoek een van onze 230 verdelers!

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->