Renault Belgique Luxembourg - Renault België Luxemburg

W.A. Mozartlaan 20
1620 Drogenbos

+32(0)2 334 76 11

www.renault.be

Bouwers en invoerders auto’s VP Bouwers en invoerders bedrijfsvoertuigen LCV

Contacts

General Manager Benelux

Jérôme PANNAUD

Country Operations Director Belux

Olivier JEAN

olivier.oj.jean@renault.com

Corporate Sales Manager Belux

Peter BYKANS

peter.p.bykans@renault.be

Assistant Fleet

Josiane WOUTERS

josiane.wouters@renault.be

Remarketing & Short Term Rental Manager

Philippe BOVIJN

philippe.bovijn@renault.be

Leasing & Fleet Marketing Manager

Marc FUMAGALLI

marc.fumagalli@renault.be

Public & Special Markets

Karl BENDER

karl.bender@renault.be

LCV Manager

Ingrid LOCKLEY

ingrid.lockley@renault.be

Intro

Groupe Renault, autoconstructeur sinds 1898, is een internationale groep die in 134 landen aanwezig is en in 2017 bijna 3,76 miljoen voertuigen verkocht. Groupe Renault telt vandaag ruim 180.000 medewerkers en beschikt wereldwijd over 36 productievestigingen en 12.700 verkooppunten. Om de grote technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan en een strategie van rendabele groei te voeren, steunt Groupe Renault op haar internationale ontwikkeling. Groupe Renault zet in op de complementariteit van haar vijf merken (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine en LADA), elektrische voertuigen, en haar unieke alliantie met Nissan en Mitsubishi. Met een renstal in de Formule 1 is de autosport een uithangbord voor de innovatie en de naambekendheid van Renault.

Renault België Luxemburg is invoerder en verdeler van de merken Renault en Dacia. Onder het motto ”Passion for Life” wil het merk Renault voor iedereen een passend voertuig bouwen en inspelen op de behoeften van de veranderende maatschappij.

Met een 100% Renault-team in het Wereldkampioenschap Formule 1 sinds 2016 is de autosport een uithangbord voor de innovatie en de naamsbekendheid van Renault.

 

Products

Het aanbod gaat van een trendy stadswagen, een compacte monovolume, een comfortabele middenklasser, een luxueuze berline en een ruime GrandTour-versie tot een sportieve SUV. Renault heeft niet enkel een zeer gedifferentieerd aanbod, maar werkt steeds aan innovatieve technologieën. Sinds verschillende jaren op rij is Renault België Luxemburg marktleider op onze markt in het segment van de Lichte Bedrijfswagens.

Services

Vandaag bieden wij onze professionele klanten allerhande oplossingen op maat aan en staan hen bij met raad én daad. Daarnaast draagt Renault bij tot een duurzame mobiliteit door wagens te ontwikkelen die in ieder levensstadium ecologisch zijn. Renault herdefinieert ‘mobiliteit’: minder beperkend, minder duur met meer fun! Dit komt zeker tot uiting in ons gamma elektrische wagens zoals Twizy, ZOE, Kangoo en de Master ZE. Renault ontwikkelt aantrekkelijke, kwalitatieve, gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke auto’s.

Ontdek de nieuwste generatie van wagens die innovatie combineren met intuïtieve rijtechnologie.

Afspraak bij één van onze ruim 300 verdelers!

Renault, Passion for Life

Highlights

Abonneer u op onze newsletters