SEAT Import (D'Ieteren)

PI Guldendelle - Arthur De Coninckstraat 3
3070 Kortenberg

+32(0)2 233 79 88

www.seat.be

Invoerders & Constructeurs

Contacts

Fleet Manager

Brigitte GOOSSENS

brigitte.goossens@dieteren.be

Directeur SEAT Import

Gert VAN LEEUW

Intro

 SEAT FOR BUSINESS 

Het SEAT gamma is met zijn interessante fiscale en financiële producten perfect aangepast aan de noden van een professionele klant. Of u nu fleetverantwoordelijke of fleetbestuurder bent, SEAT for BUSINESS staat altijd klaar om u te helpen. 

Vanaf 1 SEAT in uw vloot geniet u al van uitzonderlijke voor-waarden. Voor vloten groter dan 1 wagen geniet u bovendien van onze volumevoorwaarden.

Bij SEAT vindt u zeer veilige en geconnecteerde wagens die rekening houden met de CO2– uitstoot, het verbruik, het voordeel van alle aard (VAA) en zeker uw budget. Een uitgebreid gamma in alle motorisaties is ter beschikking.  Kiest u voor alternatief, dan zijn CNG versies ter beschikking van de Ibiza, Leon, Leon ST en Arona. Ook in PHEV kan u bij SEAT terecht voor de Leon, Leon ST en de Tarraco.  De 100% elektrische Mii is uiteraard volledig uitstootvrij. Alle rationele fleet-parameters zijn vervuld bij SEAT… dus geniet ook van wat SEAT nog extra te bieden heeft, iets onmisbaars voor autoliefebbers: een flinke portie rij-plezier.

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat via fleet@dieteren.be

Meer info op www.SEAT.be

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->