Unit-T gaf voorkeur aan de milieuvriendelijke wagens van ŠKODA. Deze breaks van ŠKODA  zijn bestemd voor de ICT-techniekers van Unit-T en kaderpersoneel. De 28 Volkswagen Caddy Maxi’s zijn voorzien voor de telecomtechniekers van Unit-T die recent het bedrijf vervoegden. Het bedrijf kiest voor deze zuinige Caddy-personenwagen, omdat deze wagens kunnen ingezet worden als lichte vrachtwagen en toch ook vijf zitplaatsen bieden. Zo kunnen de wagens ook in de vrije tijd dienst doen.

Unit-T is een aanbieder van oplossingen voor de telecom-, ICT-, energie- en security-markt. Het bedrijf geeft particulieren en bedrijven over het hele land toegang tot geconnecteerde technologische innovaties, zoals smart home en smart office oplossingen. “Wanneer er een technieker langskomt om de Telenet-installatie bij je thuis te installeren dan is de kans heel groot dat het een technieker van Unit-T is. Onze vloot telt momenteel ongeveer 500 personenwagens, 85% bestelwagens en 15% personenwagens”, vertelt Fabrizio Toffolo, fleet manager bij Unit-T. Het bedrijf wil groeien naar 1100 medewerkers.

Unit-T wil marktleider worden op de Belgische markt van nieuwe digitale technologieën, zoals het Internet of Things (IoT), een sector die zich in een razend tempo ontwikkelt. De dienstenleverancier ging recent nog een partnership aan met Fujitsu en Sibelga. Het bedrijf draagt human capital en constante bijscholing van medewerkers hoog in het vaandel. Het zoekt nog een groot aantal mensen zoals alarminstallateurs, print engineers en netwerktechniekers. Ook gedreven mensen zonder ervaring zijn welkom.