SHELL – JLR – FevMars2019

Volvo Van Kasteren levert 70 auto’s aan Planet Talent

Planet Talent uit Temse helpt jonge starters op weg naar een carrière. De opleiding en vaardigheden van die jonge beginners wordt getoetst met vacatures bij klanten van Planet Talent. Die jonge starters krijgen een aantrekkelijk arbeidscontract met onder meer de voorziening van een bedrijfswagen. Planet Talent heeft bewust gekozen voor de Volvo V40.
Conny Struylaert vertelt daar het volgende over : ”De V40 is een premium auto en heeft een dynamische uitstraling wat perfect past bij ons bedrijf en de jonge starters. Bovendien hecht Volvo veel belang aan veiligheid en ecologie en de constructeur speelt een belangrijke economische rol in ons land. De keuze voor de garage Van Kasteren is een bijkomende troef omwille van de service.”
Volvo Van Kasteren in Sint-Niklaas stond voor de uitdagende opdracht om op zaterdag 3 februari 70 nieuwe auto’s klaar te krijgen voor Planet Talent. De 70 topstarters wisselden hun dienstwagen om voor de nieuwste versie van de Volvo V40. Dit gebeurde met een heus event waarbij concessiehouder Van Kasteren zorgde voor een stevige logistieke ondersteuning, een heldere presentatie en heerlijke catering.

Toon meer nieuwsjes