Alain Peers was na meer dan 20 jaar in de fleetwereld (bij Westlease, Alphabet, BMW Financial Services en BMW Group Belux), niet vreemd aan de fantastische doorbraak die het Zweedse merk in de markt van de bedrijven wist te realiseren. “Ik heb het gevoel dat ik mijn taak altijd op een ernstige en correcte manier heb uitgevoerd. Ik ben uiteraard trots op de uitstekende resultaten die Volvo op het vlak van de professionele verkopen liet optekenen. Het is een feit dat ik altijd kon rekenen op zowel een ultra-professioneel team als een productengamma dat absoluut beantwoordde aan de verwachtingen van de fleetmarkt.”

Vandaag wacht deze sympathieke kerel, die door iedereen omwille van zijn professionaliteit en zijn eeuwige goede humeur gewaardeerd wordt, een heel andere uitdaging. “Door de leiding van Eurotax in België op mij te nemen, neem ik afstand van mijn biotoop, al blijf ik wel actief in een sector die ik ken en die ik enorm naar waarde schat.”

Alain zal vanaf 1 oktober in zijn nieuwe functie operationeel zijn. Het team van link2fleet wenst hem hierbij in elk geval heel veel succes toe.