Toolbox

Alphabet reageert met B2E-aanbod op cash for cars

Business to Entreprise, zo heet het nieuwe aanbod ontwikkeld door Alphabet en bedoeld als antwoord op het ondertussen beruchte cash for cars. Het achterliggende principe? Werknemers de kans geven om tegen een voordelige prijs op eigen kosten een auto te leasen.

Het aanbod B2E is bedoeld voor alle medewerkers van bedrijven die klant zijn bij Alphabet en die opteren voor de cash-for-carsformule waarbij ze hun bedrijfswagen inruilen voor extra nettosalaris. Dankzij B2E kunnen deze mensen nu een operationele leasing voor een auto afsluiten, want de overeenkomst wordt rechtstreeks tussen Alphabet en de particuliere klant afgesloten, zonder enige impact op diens salaris:  een belangrijk verschil met bijvoorbeeld een cafetariaplan.

Tegen een vaste maandprijs kunnen zij die een contract afsluiten beschikken over een auto in operationele leasing. Zonder zorgen dus, net zoals ze dat gewoon waren met hun bedrijfswagen. Herstellingen, onderhoud, het vervangen van banden, verzekering, juridische bijstand en zelfs een vervangwagen zijn in de prijs inbegrepen. Aan het einde van het contract is de gebruiker niet verplicht om de restwaarde op te hoesten, hij kan even makkelijk ervoor kiezen zijn contract te verlengen.

Toon meer nieuwsjes