Arval is met bijna 7.000 werknemers actief in 29 landen. In 2018 mocht het verhuurbedrijf uitpakken met 1.193.910 verhuurde voertuigen (+ 8,2 procent in vergelijking met het jaar ervoor).

In 2018 versterkte Arval zijn leidende rol in de sector van de operationele leasing van voertuigen in België. De verhuurvloot groeide met liefst 12 procent tot 66.123 voertuigen eind december 2018. De uitbreiding werd bereikt in alle klantensegmenten van Arval. De sterkste vooruitgang kwam echter van kleine en middelgrote ondernemingen, waar de vloot bijna verdubbelde.

De uitstekende prestaties in 2018 van Arval België laten zich verklaren door het hoge kwaliteitspeil van de geboden diensten, dat mogelijk is dankzij een unieke klantenbenadering. Arval is namelijk opgedeeld in meerdere Account Teams, die elk alle expertise in huis hebben om ten dienste te stellen van hun klanten en die de klant en de bestuurders tot het middelpunt van hun aandacht maken. Zo functioneren deze Account Teams binnen Arval als mini-leasingbedrijven.

Ook Arval Mid-Term Rental tekende een mooie groei van zijn wagenpark op in België. Deze oplossing biedt de nodige flexibiliteit om de mobiliteit te kunnen garanderen van medewerkers met een contract van bepaalde duur, mensen in proefperiode, interimkrachten, expats enzovoort.