Ook indien een koper zelf niet aanwezig kan zijn bij het einde van een veiling, blijft hij toch actief meebieden dankzij Bied Agent. Hij stelt dan voor het voertuig een maximumbod in. Elke keer dat er geboden wordt door anderen verhoogt de Bied Agent het bod met 50 euro. Gaat er een andere bieder boven het ingestelde maximumbod, dan krijgt hij desgewenst een melding waarna hij de prijs kan verhogen.

Bied Agent vs. Bied Agent

Klinkt goed, maar wat als twee geïnteresseerde kopers elk een Bied Agent inschakelen? Simpel: de Bied Agent met het hoogst ingestelde maximumbod zal de andere overbieden. Plaatsen beide hetzelfde bod, dat haalt het eerst geplaatste bod de koop binnen. Dat ‘eerst komt eerst maalt’ principe houdt meteen ook in dat een bod van een Bied Agent primeert op een gelijk bod door een aanwezige koper.

Alles onder controle

Een Bied Agent zal nooit een bod hoger dan het maximumbod plaatsen. En de professionele gebruiker kan zijn Bied Agenten altijd uitschakelen, instellen of aanpassen. Hij hoeft zich dus geen zorgen te maken, alles blijft onder zijn strikte controle.

‘Filip Dobbeleir en Erwin Coessens van Autorola België zijn trots met de lancering van de nieuwe dienst