“Deze maatregelen kaderen in een reorganisatie van de Belgische organisatie. Hierdoor ontstaat een slanke, efficiënte en 100% Belgische structuur die het ons mogelijk maakt om verder door te groeien in de Belgische markt. In 2017 plannen we een verdere groei van het aantal vestigingspunten en mobiele units. Ook willen we ons aandeel in de lease & fleet en de particuliere markt verder verhogen. Betere service door slimme systemen en maximale ontzorging van onze klanten staan hierbij centraal. ” aldus Managing Director Jean- Louis Weemaes.

De activiteiten van deze nieuwe entiteit vervatten zowel de franchise activiteit “Profile Tyrecenter” als de lease/fleet actitiveiten van “Profile Tyrecenter & Passion Pneu”.

Profile Tyrecenter en Passion Pneu

Profile Tyrecenter en Passion Pneu vormen samen een netwerk van 100 onafhankelijke bandenspecialisten. Het netwerk verzorgt de banden- en velgenservice voor alle grote leasemaatschappijen en nationale vloten in België. Kenmerkend voor Profile Tyrecenter en Passion Pneu is de uitmuntende service en het betrouwbare vakmanschap.