SHELL – JLR – FevMars2019

Functiewijzigingen bij Mazda Motor Belux

Recent vonden er een aantal verschuivingen plaats binnen het team van Mazda Motor Belux. Gert Hendrickx benoemd tot Sales Manager, Frédéric Spaenjers benoemd tot Fleet Account Manager en Bert De Vidts benoemd tot Marketing & Communications Director.

Voormalig Fleet Manager Gert Hendrickx (45) werd benoemd tot Sales Manager, verantwoordelijk voor de verkoopsstrategie en het fleet- en sales-team. Gert kwam in 2014 in dienst bij Mazda Belux, en is ondertussen al 20 jaar werkzaam in de sector (waarvan de laatste jaren voornamelijk in een Fleet-omgeving).

Nieuw in het team van Gert is Frédéric Spaenjers (32) als Fleet Account Manager. Frédéric werkte voordien als verkoper in een concessie van een concurrerend merk.

  • Voormalig Sales Director Bert De Vidts (47) heeft voortaan de verantwoordelijkheid over Marketing, Advertising, Product Management en PR als Marketing & Communications Director. Bert kwam in 2012 in dienst bij Mazda Belux, waar hij eerst verantwoordelijk was voor de Fleet Sales, en de laatste 4 jaar de leiding nam over het Sales team.

Toon meer nieuwsjes