SHELL – JLR – FevMars2019

Fleet Dating beheer van een ‘einde contract’: schrijf u nu in

Is het nog nodig dat wij u het concept van de fleet dating voorstellen? Ons evenement met voorstellingen door experts, workshops en vraag/antwoordsessies met de sectorpartners, waarvan het succes niet meer bewezen moet worden? De volgende sessie zal plaatshebben op 27 en 28 september en heeft als thema het beheer van het einde van een leasingcontract. Een brandend actueel onderwerp dat een zeer interessante uitwisseling van ideeën belooft!

Hoe beheert u op optimale wijze het einde van een leasingcontract? Hoe gaat u om met een reële kilometrage die hoger ligt dan wat in het contract voorzien werd? Wat doet u met een werknemer die midden het lopende contract opstapt? Kan de contractduur tijdens de looptijd aangepast worden? Moet het voertuig hersteld worden voor de ‘einde contract inspectie’?

Deze vragen zullen onze verschillende gespecialiseerde experts en partners tijdens de volgende fleet dating sessie trachten te beantwoorden.

Link2fleet doet zoals altijd een beroep op technische experts en specialisten uit de sector, zodat u de meest pertinente antwoorden op uw vragen zal krijgen. Op de affiche van deze sessie staan:

– Daniel Debrouwer (Managing Partner, Eurofleet Consult)

– Gilberte Vereecken (General Manager) en Emmanuel Guadagnino (Technical Supervisor) van ENGIE Fleet dat alles samen 8.000 voertuigen in het wagenpark telt.

Het is de hoogste tijd om u gratis in te schrijven, zodat u zeker aanwezig kunt zijn op deze sessie. Klik daarvoor snel door naar de website  www.fleetdating.be/NL

 

 

 

 

Toon meer nieuwsjes