SHELL – JLR – FevMars2019

Ford versterkt fleetstructuur met 2 nieuwe profielen

Sinds de komst van Roeland Vriens naar Ford is de fleetafdeling volop aan het veranderen. De nieuwe fleetmanager heeft namelijk grootse ambities en wil de verkoop aan professionele klanten nog sterker ontwikkelen. Daarom heeft hij zijn team versterkt met twee gekende namen uit de sector.

“Ford onderging de voorbije maanden een heuse transformatie. We zijn zowel op strategisch als op organisatorisch vlak gegroeid zodat we in de toekomst onze concessiehouders en partners nog beter kunnen ondersteunen,” zo verheugt Roeland Vriens zich.

Daarom kondigt de fleetmanager trots aan dat Stéphanie Pauwels tot zijn team toetreedt als Key Accountmanager. Stéphanie Pauwels heeft meer dan 9 jaar ervaring in de leasingsector. Ze werkte namelijk als fleetconsultant bij LeasePlan en was daar gespecialiseerd in het toezicht over de vlootbeheerders.

Daarnaast treedt ook Steven Trentin toe tot het team van Roeland als Business Development Manager Fleet. Steven heeft meer dan 4 jaar ervaring in de sector bij Opel Belgium, waar hij zijn talenten mocht aantonen bij de ondersteuning van de dealers tijdens de ontwikkeling van hun fleetstrategie.

Dit zijn de eerste evoluties in het Ford Fleet-team. Roeland Vriens steekt niet onder stoelen of banken dat zijn ambities groots zijn en dat we de komende weken nog veranderingen mogen verwachten. 2018 is bovendien een belangrijk jaar voor Ford, want het merk heeft net de nieuwe generatie van de Focus – en zijn breakversie Clipper – op de markt gebracht, die een van zijn fleet-bestsellers is in België.

Toon meer nieuwsjes