SHELL – JLR – FevMars2019

Gemeente Wetteren optimaliseert wagenpark met Fleetmatics REVEAL

Fleetmatics, a Verizon Company, leverancier van fleetmanagementoplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen, maakt bekend dat de gemeente Wetteren kiest voor Fleetmatics REVEAL om te helpen bij het besparen van kosten, het efficiënter omgaan met brandstof en het verhogen van de productiviteit van haar dienstvoertuigen. De gemeente Wetteren is daarmee de eerste Belgische gemeente waarvoor Fleetmatics werkt en 41 voertuigen koppelt aan de REVEAL-software.

De intuïtieve en kosteneffectieve, webgebaseerde oplossing Fleetmatics REVEAL biedt fleetmanagers inzicht in voertuiglocaties, brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en andere zaken die te maken hebben met medewerkers die constant op de baan zijn. Hierdoor zijn ze in staat om onder meer de CO₂-uitstoot te verminderen en de brandstofkosten te verlagen.

“Het hele proces van aanvraag tot en met implementatie van 41 dienstvoertuigen is heel vlot verlopen, zonder één enkel probleem. Bovendien is ook de software heel duidelijk en klantvriendelijk. Voor meer technische zaken, zoals het koppelen van de gegevens van een externe brandstofleverancier aan het systeem, voorziet Fleetmatics opleidingen. Een extra bijkomende troef is, dat we nu exact weten hoeveel we per maand betalen per voertuig, zonder bijkomende kosten, zodat het perfect gebudgetteerd kan worden”, zegt Wim De Jonghe, coördinator van de Technische Dienst van de gemeente Wetteren.

 

Toon meer nieuwsjes