SHELL – JLR – FevMars2019

HR-specialist Spring Young Professionals kiest MINI Cabrio voor hun digitale creatievelingen

Spring Young Professionals, onderdeel van The Adecco Group, stoomt straffe en pas afgestudeerde talenten klaar voor een carrière in digital marketing en digital recruiting. Het bedrijf helpt jonge, ambitieuze professionals hun interpersoonlijke en digitale skills te ontwikkelen met een eerste werkervaring bij toonaangevende bedrijven. Een schoolvoorbeeld dat de grens tussen leven, werken en studeren vervaagt. Het is die levensfilosofie die Spring ook zocht in de bedrijfswagen voor hun 25 digitale creatievelingen.

 

Veronique Grimon, Managing Director van Spring Young Professionals: “De MINI Cabrio sluit perfect aan bij het DNA van de Young Professionals van Spring: een wagen voor professionele verplaatsingen die tegelijkertijd authenticiteit en creativiteit uitstraalt.

Belangrijk bij Spring’s keuze voor MINI was verder de omkadering van de bedrijfswagens. Voor veel jongeren is de MINI Cabrio de eerste bedrijfswagen.

De eerste vijf MINI Cooper D Cabrio’s in Lapisluxury Blue werden zonet afgeleverd aan vijf medewerkers van Spring Young Professionals. In totaal zullen dit jaar al 25 wagens worden afgeleverd. De wagens krijgen een eigen bestickering en zijn uitgerust met het handige MINI-navigatiesysteem. De MINI Cooper D Cabrio heeft een 116pk-sterke dieselmotor die aan de strenge Euro 6d norm voldoet.

Toon meer nieuwsjes