Na 11 jaar lang actief te zijn in Nederland, waar de elektrische auto een ongelooflijk succes kent, heeft MisterGreen Electric Lease een sterke expertise opgebouwd op het domein van de elektromobiliteit. Het leasebedrijf heeft zijn zakencijfer op twee jaar tijd meer dan verdubbeld en hoopt die groei te kunnen doortrekken door zich ook op de Belgische markt te vestigen.

De missie van MisterGreen Electric Lease is eenvoudig: de omschakeling naar een duurzame mobiliteit versnellen door toegankelijke, flexibele en duurzame financieringsoplossingen aan te bieden voor zuiver elektrische voertuigen om zo fossiele brandstoffen helemaal uit te kunnen bannen.

Deze missie zal bij ons door Frédéric Jacoby worden uitgevoerd. Frédéric is Country Manager voor MisterGreen Electric Lease in België en is een gekend figuur in de fleetsector. Hij was eerder namelijk al Sales Manager bij LeasePlan België, Fleet Manager Belux en vervolgens Store Manager bij Tesla en Fleet & Sales Director bij Volvo ACB.

“Steeds meer Belgen willen de overstap naar de elektromobiliteit maken. De tendens naar elektrificatie is ook in België onomkeerbaar. Elektrisch rijden is leuker, financieel interessant en schoner. We zijn verheugd dat Frédéric Jacoby zijn ervaring wil bijdragen om onze Belgische ambities concreet te maken”, zo reageert Mark Schreurs, Directeur en medeoprichter MisterGreen Electric Lease.

Links: Frédéric Jacoby, Country Manager MisterGreen Belgique. Rechts: Mark Schreurs, Directeur en medeoprichter MisterGreen Electric Lease.

Volgens Frédéric Jacoby is de komst van MisterGreen Electric Lease naar België uitstekend nieuws voor de elektromobiliteit en voor toekomstige klanten. Aangezien MisterGreen Electric Lease zich volledig op elektrische modellen concentreert, profiteren klanten van de gezamenlijke expertise van het team. Daardoor kan de overstap van voertuigen met een verbrandingsmotor naar de elektromobiliteit worden vereenvoudigd. De modellen van Tesla zijn goed voor de grote meerderheid van de 2.000 auto’s die vandaag het wagenpark vormen.

Naast deze nadruk op zuiver elektrische modellen onderscheidt MisterGreen Electric Lease zich ook door zijn commerciële aanpak. Je kan met je smartphone een voertuig configureren en een operationeel leasingcontract afsluiten op letterlijk 5 minuten tijd. Het verkoopproces is dus eenvoudig, efficiënt en paperless. Deze dienst komt over een paar weken op de markt in België.

Je kan nu al een offerte aanvragen via https://www.mistergreenlease.be/. Een medewerker van MisterGreen Electric Lease neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.