Toolbox

Mobilease en o2o zetten samen in op fietsleasing

Met de wagen naar het werk: voor veel werknemers en werkgevers is het vandaag maar één van vele mogelijkheden. Ook de fiets en het openbaar vervoer winnen terrein in het woon-werkverkeer. Dat vraagt dus ook om flexibele autoleasingformules. Het Waregemse leasingbedrijf Mobilease sloeg de handen in elkaar met de Gentse fietsonderneming o2o. Want in één klap een auto en een fiets leasen? Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook fiscaal voordelig.

Filefrustraties, een groeiend milieubewustzijn en veranderende leef- en werkgewoonten: het doet steeds meer pendelaars naar een ander vervoersmiddel grijpen dan de wagen. Niet noodzakelijk ter vervanging, wel als aanvulling. Ondernemingen hebben dus baat bij leasingoplossingen die op een flexibele manier inspelen op die mobiliteitsrevolutie. Dat kan met Mobiflex, de leasingformule van Mobilease die organisaties toelaat om bij hun bedrijfswagen ook een fiets te leasen.

Maximale ontzorging

Mobilease werkt sinds kort bewust met de fietsen van o2o, dat meer dan 200 fietsmodellen in de aanbieding heeft. Daarbij garandeert de fietsonderneming een maximale ontzorging voor de werkgever én werknemer. Denk aan onderhoud en herstelling op het werk, depannage in heel België en een gratis vervangfiets bij pech of diefstal.

Commercieel directeur van Mobilease Kristof De Backer: “Uiteraard blijft de operationele leasing van wagens nog steeds onze core business. Maar de combinatie van auto- en fietsleasing maakt deel uit van een nieuwe visie op mobiliteit. En wie niet tijdig inspeelt op die veranderende mobiliteit, dreigt de trein voorgoed te missen.”

Toon meer nieuwsjes