Leasys profileert zich als een internationale speler op de Belgische leasingmarkt . De ambitie van Leasys is om een geapprecieerd vertrouwenspartner te worden op de LTR-markt met alle diensten die de klanten (professioneel en privé) verwachten van een onderneming met internationale allure.

M. Bellavia geeft commentaar : « Ik ben klaar om de activiteiten op de Belgische markt te ontwikkelen. Leasys zal zich als internationale onderneming toespitsen op de LTR-activiteiten. Het aanbod zal zich focussen op de Private Lease, een markt in volle expansie waar ook in Europa. De stijging van Leasys als nieuwe Belgische speler zal zich verder ontwikkelen door diensten te verlenen binnen het netwerk van Fiat Chrysler Automobiles, die heel recent de het merendeel van haar productportfolio heeft vernieuwd. »

Leasys zal eveneens zijn samenwerking met de erkende distributeurs van de verschillende merken binnen FCA Belgium intensifiëren, om op die manier de Belgische automobilisten de beste financiële oplossingen en diensten te bieden op het moment bij de keuze van één van de verschillende merken van FCA.

Nadat Leasys zich eerder al vestigde in Spanje, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, deed de onderneming haar intrede in België in 2017.

Het succes van Leasys steunt op efficiëntie en innovatieve diensten dankzij digitale technologieën, een strategisch voordeel waarin Leasys blijft investeren. Een andere belangrijke pijler is het vernieuwde gamma van FCA-producten, dat aan de meest uiteenlopende mobiliteitsbehoeften voldoet, met onder meer de Jeep Compass, de Alfa Romeo Stelvio en Giulia en de Fiat Tipo en de Fiat 5oo-familie.

Leasys zal zich eveneens profileren als een zeer competitieve onderneming voor wat betreft « Private Lease ». Om aan de steeds groeiende vraag van de sector te voldoen biedt Leasys een zeer aantrekkelijk aanbod op de Fiat 500, met een huurbedrag BTW inclusief dat start vanaf €164/maand met voorafbetaling voor een Fiat 500 Pop 1.2.