De 22 nieuwe SEAT’s zijn bestemd voor de werknemers van de Belgische groep met internationale vertakkingen. Madolex NV stelt technisch personeel in vast dienstverband of op freelance projectbasis te werk in industriële processen. Onderhouds- en storingstechnicus is al jaren een knelpuntberoep en daarom dokterde Madolex NV in samenwerking met SEAT Delorge en LEASEPLAN met succes een verloningsformule uit om aantrekkelijker voor de dag te komen voor bestaande medewerkers en voor nieuwe technici.

 

Cafetariaplan

Met de SEAT Leon ST koos Madolex NV voor een ecologische en fiscaal interessante wagen binnen hun geheel eigen vorm van een cafetariaplan. Zo’n cafetariaplan houdt in dat de werknemers voor een deel mee hun eigen verloning en de samenstelling van hun loonpakket bepalen, in dit concrete geval met betrekking tot een bedrijfswagen. Een cafetariaplan of meerkeuzeplan is een vorm van flexibele verloning die de jongste tijd steeds meer aan populariteit wint. De werknemer stelt daarbij voor een deel zelf zijn loon- en arbeidsvoorwaarden samen, net zoals hij of zij dat zou doen in een cafetaria met zelfbediening.

Een uitgekiend cafetariaplan kan voor een bedrijf een waardevol wapen zijn in de war on talent. Het houdt namelijk zowel voor de werkgever als voor de werknemer een aantal duidelijke voordelen in: de werkgever kan een aantrekkelijk loonpakket aanbieden zonder dat het totale kostenplaatje de pan uit swingt en de werknemer kiest en krijgt meer waarde en waardering in functie van zijn behoeftes.