Vancia Car Lease - link2fleet toolbox

Vancia Car Lease

President Kennedypark 23a
8500 Kortrijk

+32(0)56 34 57 81

www.vanciacarlease.com

Tools, Tips and tricks

more. juin 2018

1 jaar geleden.

more. juin 2018

more. juni 2018

1 jaar geleden.

more. juni 2018

Contacts

Marketing Manager

Thibaut Martens

thibaut.martens@vanciacarlease.com

Zaakvoerder

Noël VANDECASTEELE

Commercieel directeur

Guy HANNOSETTE

guy.hannosette@vanciacarlease.com

+32 56 36 51 66

Intro

ONAFHANKELIJkHEID ALS GARANTIE VOOR DE BESTE SERVICE
Vancia Car Lease is een onafhankelijke leasemaatschappij die deel uitmaakt van de automobielgroep Vandecasteele. Onze persoonlijke aanpak garandeert een uitstekend contact met de klant. Franse bedrijven en Belgische bedrijven met een filiaal of hoofdzetel in Frankrijk, kunnen terecht bij ons filiaal in Rijsel: 130, Boulevard de la Liberté, 59000 Lille.

Products

Operationele leasing of verhuur op lange termijn is ongetwijfeld een sterk product met een mooie toekomst. Het gemak van een wagen zonder zorgen is een echte luxe. Vaste aflossingen, een volledig onderhoudscontract. Bij Vancia Car Lease geniet U bovendien van een extra lage maandelijkse huurprijs omdat we de hoogste restwaarde garanderen. Dat is mogelijk door de verkoop van eindcontractwagens in eigen beheer.
Maak een afspraak en ontdek de persoonlijke service van Vancia Car Lease.

Tevens kan u bij onze buitenlandse afdeling Vancia Car Lease France terecht voor het leasen & wagenparkbeheer van uw bedrijfswagen voor uw medewerker in Frankrijk. En dit aan uitzonderlijke voorwaarden gekoppeld aan de gekende Belgische Vancia Car Lease service.


Park op 14/12/20 – 7621 wagens

Services

Het Vancia Car Lease-team beheert het wagenpark in permanent partnership met de klant. Ons trouw cliënteel is de beste referentie. Door de snel veranderende economie is een flexibele houding belangrijk, ook op het vlak van leasing. Vancia Car Lease doet er dan ook alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

We bieden u tegen de beste voorwaarden een aanloopwagen aan in afwachting van uw definitieve auto. Vancia Car Lease regelt alles voor u, zodat u zich geen zorgen moet maken over de administratie en ingewikkelde boekhouding. U kan kiezen voor financiële renting met aankoopoptie of operationele leasing.

 

Highlights

Abonneer u op onze newsletters
-->