Het beheren van het wisselen van banden, de onderhoudsbeurten en schadegevallen kan behoorlijk wat kopzorgen veroorzaken! WinBooks vormde geen uitzondering op die regel. Tot de verantwoordelijken van dit op het vlak van boekhoud- en beheerssoftware onvermijdelijke bedrijf in januari van dit jaar van het Salon van Brussel gebruik maakten om de verschillende aanbiedingen voor de vernieuwing van hun vloot te analyseren. “Vooral de voorstellen van D’Ieteren Lease en Vdfin (Volkswagen D’Ieteren Finance, NVDR) bleken erg aantrekkelijk!”, legt Pascal Descamps, Fleet Manager van WinBooks uit. “Te meer omdat uit een intern onderzoek binnen ons bedrijf bleek dat het aanbod van D’Ieteren al onze medewerkers kon bekoren. Zij vonden allemaal hun gading bij modellen van zowel Audi-Volkswagen als Skoda.” Meer was er niet nodig om WinBooks te overtuigen!

Full-service en langetermijncontracten  

Het bedrijf uit Louvain-la-Neuve nam op 29 mei 9 van de zowat 30 voertuigen, die het bij percy Motors in Waver bestelde, in ontvangst. De levering omvatte zowel Audi’s als Volkswagens, terwijl een eerste Skoda binnenkort verwacht wordt.

Ieder voertuig wordt op lange termijn gehuurd (36 maanden) van D’Ieteren Lease en dat met een full-service optie, die ingevuld zal worden door Percy Motors. “Wij werden echt gecharmeerd door deze optie, waardoor we slechts één aanspreekpartner voor onze volledige vloot hebben. Percy Motors biedt bovendien erg interessante diensten zoals pick-up & delivery, waardoor onze medewerkers op kantoor kunnen blijven, terwijl de concessiehouder winterbanden op de voertuigen legt”, vertelt bijzonder enthousiaste Marie Jadot van de HR-afdeling.

Het vlootbeheer van WinBooks zal door de samenwerking met Percy Motors nog veel efficiënter verlopen.