Tijdens deze 10de editie, die werd georganiseerd in de Kinepolis in Antwerpen, heerste een feeststemming. 20 jaar geleden zag Gloriant, het moederbedrijf achter XPOfleet, het daglicht. Sindsdien is een lange weg afgelegd, want het bedrijf dat wordt geleid door Gert Vandersmissen en Arnout Oortwijk hoort tegenwoordig bij de onbetwiste leiders op zijn domein in België en Nederland.

Sector in constante evolutie

“Wij zijn inderdaad zeer tevreden over de evolutie van het bedrijf en over het feit dat steeds meer klanten vertrouwen op onze technologie,” zo vertelt Arnout Oortwijk, de CIO van de groep. “We mogen ook trots zijn op onze klantentrouw, want we verliezen slechts zelden klanten,” zo gaat hij verder. “Als pioniers moeten we onafgebroken blijven evolueren, want onze sector evolueert aan een indrukwekkende snelheid. Ons doel is om altijd een voorsprong te behouden. Dat geldt eens te meer voor de voorbije jaren, want sinds kort gaat het altijd maar harder. Onze producten kunnen zich niet langer beperken tot enkel het beheer van auto’s. Vandaag beginnen bedrijven een ander soort mobiliteit op poten te zetten en stellen we vast dat werknemers alternatieve verplaatsingsmiddelen aangeboden krijgen. Onze taak bestaat erin om deze nieuwe alternatieven te integreren in onze beheerplatformen om de klant een efficiënte controle te kunnen garanderen onafhankelijk van zijn aanpak”.

Versie 6.0 van XPOfleet biedt voortaan en volledige integratie en analyse van de gegevens van brandstofkaarten, mobiliteitskaarten, kaarten voor extralegale salarisvoordelen en multimobiliteitstoepassingen van het type MaaS. Het geheel is verbonden met de systemen die door sociale secretariaten worden gebruikt, wat hun toegevoegde waarde nog versterkt.

MyPrivacy-luik

De vier letters “GDPR” zijn in heel wat bedrijven de voorbije maanden een belangrijk onderwerp geweest. Net om fleet owners te vrijwaren van de extra last van de behandeling van vertrouwelijke gegevens ontwikkelde XPOfleet de site “MyPrivacy”. Dat is een online-hulpmiddel waarmee elke gebruiker zijn eigen gegevens kan beheren.

Bron: VakWereld.nl