1 visie, 1 partner

De afgelopen maanden hebben verschillende teams binnen Alcomotive een tender afgerond om een nieuwe “White Label” partner te kiezen die onze merken zal ondersteunen in onze ambitie om verder te groeien in de fleetmarkt. Na een diepgaande analyse werd Arval gekozen als exclusieve partner. Rekening houdend met het schaalvoordeel dat we als groep kunnen bieden en het internationale karakter waarin we opereren, bleek Arval de beste propositie te kunnen bieden aan Alcomotive.

Arval, dat voor 100% eigendom is van BNP Parisbas Fortis, zal via de labels Hyundai Lease, Suzuki Lease, MG Lease, SsangYong Lease, Isuzu Lease en Maxus Lease, operationele leasingformules en Private Lease aanbieden aan zeer competitieve prijzen. Arval en Alcomotive zullen daarbij een uniforme strategie en visie uitwerken die in alle Alcomotive landen geïmplementeerd zal worden.

Uitrol vanaf 1 september

De teams van Alcomotive en Arval gaan nu aan de slag om het project verder uit te rollen. De eerste merken zullen vanaf 1 september online zijn, om tegen 1 oktober alle 6 merken operationeel te hebben in de Belux. De buitenlanden volgen meteen daarna. Daarbij krijgen Duitsland en Nederland een belangrijke focus omdat vooral het Maxus potentieel (met e-LCV producten) daar snel bewerkt kan worden.