De opvallende rode auto’s, scooters en steps van Poppy zijn inmiddels een vertrouwd beeld in Antwerpen en Brussel. In onze hoofdstad breidt de vloot uit met 125 wagens van het type Opel Corsa. Die zullen gefaseerd geleverd worden door garage Van Mossel uit Antwerpen. In deze coronatijden hebben Poppy, Van Mossel en Athlon hun krachten verenigd, speciaal voor zorgverleners. Deze week zetten ze versneld 60 van de 125 wagens op de baan. Zodat Poppy in het kader van #steunonzehelden deze 60 wagens gratis kan aanbieden aan het zorgpersoneel van Brussel.

Athlon Service Centers als onestopshop voor onderhoud

Athlon zal de voertuigen voor Poppy beheren en onderhouden. Het onderhoud, de bandenwissels en herstellingen gebeuren door de Athlon Service Centers, de onestopshop voor al onze autoservices. Na elk onderhoud krijgen de auto’s ook een wasbeurt. Indien nodig halen Athlon Service Center-medewerkers de auto’s op verschillende locaties op, en brengen ze nadien weer spoedig in het verkeer.

Inzetten op alternatieve mobiliteit

De samenwerking met Poppy past perfect in de toekomstvisie van Athlon. Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium: “We geloven heel sterk in de toekomst van gedeelde mobiliteit. We zijn dan ook blij om samen te werken met een vooruitstrevende partner als Poppy.” Deelmobiliteit is geen onbekend terrein voor Athlon. “Via ons initiatief Athlon Share hebben bedrijven de mogelijkheid om bedrijfswagens te delen op bedrijventerreinen. We promoten ook andere alternatieve mobiliteitsvormen. Zo waren we een van de eerste leasebedrijven die fietsleasingen lanceerde. En met de Flex-formule kunnen medewerkers hun leasingbudget vrijer besteden, en hun leasewagen bijvoorbeeld combineren met de huur van een vakantieauto.”