Met zijn robuuste design, zijn moderne lijnen die worden versterkt met chroomdetails en zijn ongeëvenaarde binnenruimte bulkt de DS 7 CROSSBACK E-TENSE van de charme. Hij is het best verkochte model van het gamma in de B2B omdat hij alle nodige troeven in huis heeft om fleetklanten te verleiden.

Dat begint bij de onvergelijkbare fiscaliteit. Zelfs in zijn 4×4-versie noteert deze grote C premium-SUV met 300 pk in zijn plug-inhybride variant E-TENSE een gemiddeld verbruik van 1,3 l/100 km. Dat resulteert in een record-CO2-uitstoot van 30 g/km, waardoor hij een fiscale aftrekbaarheid van 100 procent geniet.

Klaar voor autonoom rijden

De DS 7 CROSSBACK is ook een technologisch juweeltje, met een waaier aan rijhulpsystemen die de veiligheid van de passagiers maximaal moeten vergroten. De koplampen DS ACTIVE LED VISION passen de breedte en het bereik van hun lichtbundel aan de wegomstandigheden en de rijsnelheid aan voor een optimale belichting van de rijweg en de omgeving. DS NIGHT VISION is de perfecte bondgenoot voor wie regelmatig in het donker moet rijden. Dankzij een infraroodcamera in het radiatorrooster detecteert dit systeem voetgangers en dieren op de weg tot een afstand van 100 meter en informeert het de bestuurder via een infrarood beeld in het instrumentenbord, zodat aanrijdingen kunnen worden vermeden.

De technologie DS ACTIVE SCAN SUSPENSION analyseert zowel overdag als ‘s nachts wegoneffenheden tot 5 meter voor de wagen en regelt onafhankelijk elke schokdemper bij om het rijden vloeiender te laten verlopen.

DS CONNECTED PILOT tot slot combineert verschillende technologieën zoals de spoorassistent of de adaptieve snelheidsregelaar om de auto te geleiden bij snelheden van tot 180 km/u: een eerste stap naar autonoom rijden.

De DS 7 CROSSBACK is trouwens ook verkrijgbaar met voorwielaandrijving en met BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzines, telkens met uitzonderlijk lage CO2-uitstootwaarden voor zijn segment.

 

Vraag snel een 24 u testrit aan  met de DS 7 CROSSBACK

 

Ontdek de wereld van DS Automobiles op onze website