Vanaf heden kan je als werkgever, werknemer en fietsdealer beroep doen op de diensten van VDW Lease, een frisse dienstverlener in het fietsleasepeloton. VDW Lease gaat voor een nieuwe benadering van de markt door net dat stapje verder te gaan dan andere partijen. Het bedrijf wil van fietsleasing een plezier maken en zet dat kracht bij met de hashtag #enjoytheride. Een complete ontzorging voor alle stakeholders, dat is waar VDW Lease voor staat.

Quote Michiam Van den Langenbergh, Managing Director VDW Lease:

“Met VDW Lease gaan we voor een nieuwe benadering op de fietsleasemarkt. We hebben enkele intense maanden achter de rug om een model in de markt te zetten waarin zowel werknemer, werkgever en dealer een centrale plek krijgt. Bij VDW Lease ontvangt elke klant een uitgewerkt voorstel op maat.

Het feit dat we er in geslaagd zijn om op minder dan 24 uur een gespreid netwerk te hebben van meer dan 150 dealers, bewijst dat er vraag is naar ons model en fietsleasing stevig in trek is.

Ook de nauwe band met zusterbedrijf VDW Bikes geeft ons een grote voorsprong op vlak van nieuwe ontwikkelingen, productlanceringen en het proactief inspelen op veranderingen in de markt. Bovendien hebben we met VDW Lease de kracht van de Beerens Groep achter ons. Dit stelt ons in staat om geïntegreerde mobiliteitsoplossingen aan te bieden, een actueel onderwerp bij veel bedrijven en openbare instanties.”