link2fleet heeft voor u in samenwerking met audit- en consultancybedrijf BDO Belgium alle fiscale materie samengevat in een heldere, precieze en eenvoudig te consulteren gids. Hij bestaat uit drie hoofdstukken, telkens gewijd aan een thematiek die met de fiscaliteit van bedrijfswagens te maken heeft.

Het eerste deel gaat over de rechtstreekse belastingen en snijdt fiscale onderwerpen aan als het VAA, de beroepsaftrek, de notie van de werkplek, en de gevolgen van belastingen ten koste van de werkgever (verworpen uitgaven of aftrekbare kosten).

Het tweede hoofdstuk is gewijd aan de btw en verkent de details van de fiscale aftrekbaarheid in al zijn vormen en voor alle denkbare specifieke gevallen.

Tot slot gaat het derde deel over het sociaal recht, en dan vooral de CO2-bijdrage die moet worden betaald over elk voertuig dat een werkgever aan een werknemer ter beschikking stelt.

De Taxation Guide kan nu voor 95 euro worden voorgesteld via de onderstaande link.

FISCALE UPDATES

De autofiscaliteit evolueert en overheidsbeslissingen volgen elkaar in sneltempo op om de belasting voor 2026 en zelfs daarna te specificeren.

Ontvang onze updates rechtstreeks in uw inbox en wees als eerste op de hoogte!
Deze fiscale updates zijn voorbehouden aan degenen die de Taxation Guide hebben besteld.