De automotive sector heeft geen geheimen meer voor Tom. Het grootste deel van zijn carrière bracht hij door bij BMW, waar hij doorgroeide tot Corporate Sales Manager. Zijn ervaringen in de leasesector en als filiaal verantwoordelijke vullen zijn kennis over het landschap perfect aan.

Nu kiest hij voor Polestar, waar hij de leiding over het salesteam krijgt. Zijn inzichten in de sector zullen hem ongetwijfeld helpen bij het hertekenen en digitaliseren van het automotive retaillandschap.

Kristof De Frenne wordt als Fleet & Remarketing manager het aanspreekpunt voor alle leasebedrijven en staat in voor het managen van de uitrol van het nieuwe pre-owned Polestar programma. Met een sterk salesteam zullen ze samen de uitbouw van Polestar in de Belgische en binnenkort ook de Luxemburgse markt versnellen.

Polestar brengt mijn passie voor mobiliteit samen met start-up vibes en technologie. Het merk heeft een volledig nieuwe visie op de sector waar ik al zo lang in actief ben. Ook voor mij is dit een game changer. Daarom net dat ik graag deel wil uitmaken van het Polestar verhaal,” zegt Tom Van Assche.

Met de komst van Tom verstevigen we onze pole-positie. Er staat een straf salesteam op poten dat zowel de fleet als de particuliere markt door en door kent, neem daar ons sterk merk en de nieuwe varianten van de Polestar 2 bij, en dan zie je dat we een versnelling hoger zijn geschakeld. We zijn klaar voor de evoluties die eraan komen op het gebied van duurzame mobiliteit en willen daar ook de drijvende kracht achter zijn,” klinkt het bij Lies Eeckman, managing director van Polestar Belux.